ΑΕΚ

Προτεραιότητα στον κεντρικό αμυντικό

Προτεραιότητα στον κεντρικό αμυντικό
Τσιρίλο

Μετά και την ολοκλήρωση απόκτησης της "κολόνας" που έψαχνε ο Δέλλας για την επίθεση, σειρά παίρνει η άμυνα και ο βασικός κεντρικός αμυντικός που θα εμπνέει σιγουριά και θα μπορεί να βοηθήσει τους νεότερους με την εμπειρία του. Στην αναμονή ο Τσιρίλο που είναι από τα φαβορί.

Με την απόκτηση του Ιβάν Μπρέσεβιτς η ΑΕΚ πρόσθεσε στο "παζλ" του νέου ρόστερ, ένα σημαντικό κομμάτι που έλειπε και ήταν αυτό του βασικού επιθετικού. Ο 26χρονος πέρασε την έγκριση από 4 ανθρώπους τους ποδοσφαίρου (Μπάγεβιτς, Δέλλα, Λυμπερόπουλο και Ίβιτς) και θα αποτελέσει τον άνθρωπο στον οποίο η Ένωση ποντάρει προκειμένου να βγάλει σε 2 χρόνια τον δικό της επιθετικό στην Superleague.

Το βάρος στην άμυνα...

Αν εξετάσουμε συνολικά όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει μαζί με αυτές που πρέπει να θεωρούνται κλεισμένες, τότε για την βασική ενδεκάδα, μοναδικό κενό είναι στο κέντρο της άμυνας.

Συγκεκριμένα στην θέση αυτή "περιμένουν" οι Τσούπρος και Σταθάκης με δεδομένη την ικανότητα και του Γεωργέα να μπορεί να αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός. Απομένει λοιπόν ο βασικός αμυντικός που στην προκειμένη περίπτωση θα καπαρώσει την μια θέση στην ενδεκάδα.

Ένας από τους βασικούς υποψήφιους είναι ο Μπρούνο Τσιρίλο που έχουν σε τεράστια εκτίμηση τόσο ο Τραϊανός Δέλλας όσο και ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Υπάρχουν ενστάσεις για την ηλικία του, αλλά όσοι γνωρίζουν το πάθος του και την δίψα του για μπάλα εκτιμούν πως σίγουρα έχει δύο χρόνια που μπορεί να σταθεί σε επαγγελματικό επίπεδο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ