Όλα έτοιμα για τα θεμέλια της "Αγιά Σοφιάς"

Όλα έτοιμα για τα θεμέλια της "Αγιά Σοφιάς"

Η πρώτη φάση του έργου για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και μέχρι τα τέλη του Δεκέμβρη, θα αρχίσουν να "πέφτουν" τα θεμέλια.

Μετά από τέσσερις μήνες (και λίγες ημέρες), το πρώτο στάδιο των εργασιών για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, ολοκληρώθηκε. Τελείωσαν οι εκσκαφές και τα έργα αντιστήριξης και μάλιστα δυο εβδομάδες πριν από το αρχικό χρονοδιάγραμμα.

Κάτι για το οποίο, όπως είχατε ενημερωθεί από την αυτοψία του Sport24.gr, είχε συμβάλλει το γεγονός πως οι καιρικές συνθήκες ήταν σύμμαχος για τις εργασίες. Ειδικά κατά τον μήνα Οκτώβρη. Πλέον όλα είναι έτοιμα, προκειμένου το έργο να περάσει στην δεύτερη φάση, η οποία ξεκινά με τα θεμέλια και θα συνεχιστεί με το κτίσιμο και θα διαρκέσει 12 με 13 μήνες.

Μάλιστα ο λόγος που θα υπάρξει ένα μικρό κενό στις εργασίες, έχει να κάνει με το γεγονός πως χρειάζεται χρόνος για να "δέσουν" τα έργα αντιστήριξης. Πάντως όπως τόνισε και στην σχετική ενημέρωση η ΠΑΕ ΑΕΚ "Η πορεία σύσσωμης της κιτρινόμαυρης οικογένειας προς το μεγάλο όνειρο της επιστροφής στα εδάφη των προγόνων και ιδρυτών μας συνεχίζεται κανονικά".

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι Ελληνίδες που έχουν αναδείξει το μπικίνι & τατού σε τέχνη

Γιατί τι νόημα έχει να 'στολίζεις' το σώμα σου με ωραίες 'ζωγραφιές' αν δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις με το σωστό μπικίνι.

Game of Thrones: 9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο

Κοιτάμε χωρίς φόβο και πάθος στην αιματοβαμμένη, κρυστάλλινη σφαίρα του 'Game of Thrones'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24