ΑΕΚ

Οκτώ… παραμένοντες για διαφορετικούς λόγους

Οκτώ… παραμένοντες για διαφορετικούς λόγους
Ρόβας INTIME SPORTS

Στο αεροπλάνο για το Πόζναν (μέσω Φρανκφούρτης) αύριο (20/7) το πρωί, δεν θα μπουν συνολικά οκτώ ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. ΤοSport24αναλύει.

Η ΑΕΚ ήδη από την περσινή σεζόν κουβαλάει… ατυχίες. Ο Μιχάλης Μπακάκης και ο Ιβάν Μπρέσεβιτς έχουν βγει από ένα χειρουργείο στο γόνατο. Ειδικά ο Κροάτης επιθετικός έχει κάνει μια εξαιρετικά περίπλοκη επέμβαση. Γι αυτό και προτιμήθηκε αμφότεροι να παραμείνουν στην Αθήνα, προκειμένου να συνεχίσουν το πρόγραμμα τους στο γυμναστήριο των Σπάτων και στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Με τον Μπακάκη να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και να «βλέπει» την προοπτική επιστροφής μέσα στο Φθινόπωρο. Επίσης στην Αθήνα έμεινε και ο άτυχος της φετινής προετοιμασίας Παναγιώτης Ντούνης, που θα είναι έτοιμος σε περίπου έναν μήνα.

Οι «κομμένοι»

Ήδη από την αρχή της προετοιμασίας δεν συμμετέχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές που οι δρόμοι τους με την ΑΕΚ αναμένεται να χωρίσουν. Ο Βασίλης Ρόβας, ο Μάρκος Ντούνης, ο Γιώργος Σαρρής και ο Φώτης Καραγκιολίδης, είχαν εξασφαλίσει άδεια προκειμένου να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Από αύριο (20/7) και οι τέσσερις θα ξεκινήσουν προπονήσεις ατομικές στα Σπάτα, συνεχίζοντας την διαδικασία αναζήτησης ομάδας.

Ο υποψήφιος δανεικός

Στην Πολωνία, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν θα ταξιδέψει ούτε ο Αμπλαγιέ Φαγέ. Μετά τις υποχρεώσεις του με την ολυμπιακή ομάδα της Σενεγάλης, ο Αφρικανός μέσος επιστρέφει στην Αθήνα και θα κάνει και αυτός αρχικά ατομικές προπονήσεις στα Σπάτα. Το αρχικό πλάνο, είναι να παραχωρηθεί άμεσα με την μορφή δανεισμού.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ