ΑΕΚ

Οι πρώτες σκέψεις ενόψει Αγροτικού Αστέρα

Οι πρώτες σκέψεις ενόψει Αγροτικού Αστέρα
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τις γιορτές, με τον Τραϊανό Δέλλα να προετοιμάζει την Ένωση ενόψει του προημιτελικού του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής. Οι δοκιμή και τα προβλήματα

Μπορεί να είναι μέρες γιορτών, αλλά την Κυριακή 29 του μήνα η ΑΕΚ δίνει σημαντικό (νοκ άουτ) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα και ο Τραιαϊνός Δέλλας δεν έχει την πολυτέλεια για να δώσει επιπλέον ρεπό στους παίκτες

Για τον λόγο αυτό, μετά το ρεπό των Χριστουγέννων, οι ποδοσφαιριστές του δικεφάλου επέστρεψαν στην προπονήσεις με τον τεχνικό της Ένωσης να κάνει δοκιμές 11άδας και να μετράει απουσίες.

Συγκεκριμένα, στην άμυνα, ο Έλληνας τεχνικός είχε σταθερά τον Ρόβα σε όλες τις δοκιμές και άλλοτε συμπαίκτης του στα στόπερ ήταν ο Τσιρίλο, άλλοτε ο Σταθάκης και ο Τζανετόπουλος.

Όσον αφορά τα μπακ στα αριστερά δοκιμάστηκε ο Πεταυράκης ενώ στα δεξιά ο Τραϊανός Δέλλας προτίμησε να δει τον Αργυρίου αντί τον Τσουκαλά που είχε χρησιμοποιήσει βασικό στο προηγούμενο παιχνίδι.

Στο κέντρο και συγκεκριμένα στα χαφ χρησιμοποίησε τους Γεωργέα και Κορδέρο, ενώ η τριάδα πίσω από τον προωθημένο Μπρέσεβιτς αποτελούταν από τους Πλατέλλα, Ανάκογλου και Γροντή.

Οι τρεις απουσίες

Όσον αφορά της πρώτες απουσίες μετά το ρεπό της Τετάρτης (25/12), ο Δέλλας είδε τους Ζντράβκο Πόποβιτς, Μιχάλη Παυλή και Κώστα Τσούπρο, να μένουν εκτός.

Συγκεκριμένα οι δύο πρώτοι ταλαιπωρούνται από ίωση και δεν πήραν μέρος στο πρόγραμμα, ενώ ο τρίτος γυμνάστηκε και πάλι ατομικά μαζί με τον Παλιαρούτα.

Η συμμετοχή και των τριών θα κριθεί στην προπόνηση του Σαββάτου με τον προπονητή της Ένωσης να βγάζει την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ