ΑΕΚ

Οι επιλογές του αντί - Μάνταλου

Οι επιλογές του αντί - Μάνταλου
Μπαρμπόζα INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Πέτρο Μάνταλο για το ματς κόντρα στην Παναχαϊκή. Λύσεις υπάρχουν, το θέμα είναι ποια κρίνεται ως η καταλληλότερη.

Το γεμάτο ρόστερ που διαθέτει η ΑΕΚ αυτή τη σεζόν δίνει τη δυνατότητα στον Τραϊανό Δέλλα να βρίσκει επιλογές σε περίπτωση που κάποιος ποδοσφαιριστής του τραυματιστεί ή απουσιάζει. Αυτό θα συμβεί και στο ματς κόντρα στην Παναχαϊκή, καθώς ο Μάνταλος υπέστη διάστρεμμα στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό και δύσκολα θα προλάβει.

Ο Κολοσσός διαθέτει τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να αγωνιστούν ως επιτελικοί μέσοι, ωστόσο θα πρέπει να αποφασίσει ποιον θα χρησιμοποιήσει και κατά πόσο θα αλλάξει και η υπόλοιπη επίθεση της Ένωσης.

Η πρώτη επιλογή ακούει στο όνομα Ζόριτς. Ο νεαρός άσσος έχει αποδείξει ότι πρόκειται για ένα δυνατό χαρτί, καθώς όσες φορές έχει παίξει έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Με αυτή την επιλογή Ζόριτς και Μπαρμπόζα θα μπορούν να αλλάζουν θέσεις μεταξύ τους, με τον Πλατέλλα να παραμένει δεξί χαφ και τον Αραβίδη να παίρνει τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης.

Η δεύτερη λύση ακούει στο όνομα Ντούνης και αυτό σημαίνει ότι ο Μπαρμπόζα θα αγωνιστεί ως 10άρι, με τους Πλατέλλα και Ντούνη να αγωνίζονται στα φτερά και τον Αραβίδη να παραμένει στη θέση του ως σέντερ φορ.

Τρίτη επιλογή είναι αυτή του Ντακόλ. Ο Βραζιλιάνος έχει δείξει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς σκόραρε κόντρα στον Αχαρναϊκό και τον Παναθηναϊκό και η φυσική του θέση είναι αυτή του επιτελικού μέσου. Εάν ο Δέλλας αποφασίσει να τον χρησιμοποιήσει, τότε η υπόλοιποι επίθεση παραμένει σταθερή, με τους Πλατέλλα, Μπαρμπόζα και Αραβίδη.

Αυτό που απομένει να δούμε είναι πως τελικά θα παρατάξει ο Δέλλας την ομάδα του και τι δοκιμές θα κάνει στα Σπάτα, ώστε να βρει τους ποδοσφαιριστές που είναι πιο έτοιμοι να αγωνιστούν στο ματς της Κυριακής κόντρα στην Παναχαϊκή.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ