ΑΕΚ

Οι τέσσερις λέξεις του Χιμένεθ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η αντίδραση του Μανόλο Χιμένεθ αμέσως μόλις μπήκε στα αποδυτήρια και η παρουσία ολόκληρου του… ρόστερ. ΤοSport24έχει το ρεπορτάζ.

«Δεν έπρεπε να είχαμε μπει σ’ αυτό το θρίλερ στα τελευταία λεπτά» ήταν η ατάκα του Μανόλο Χιμένεθ στην συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά την λήξη του δεύτερου ημιτελικού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Και η αλήθεια είναι πως ο Ισπανός τεχνικός, όπως άλλωστε και όλοι στην ΑΕΚ, έζησε με τεράστια ένταση και τεράστια αγωνία, αυτό το φινάλε θρίλερ του ματς. Και γι αυτό και χρειάστηκε αρκετή ώρα για να μπορέσει να συνέλθει ο Χιμένεθ, αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης.

Μάλιστα, παρά το γεγονός πως είχε πάρει η ΑΕΚ μια σπουδαία πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, ο Ισπανός τεχνικός μπαίνοντας στα αποδυτήρια είπε στους ποδοσφαιριστές του μόνο τέσσερις λέξεις: «Μπράβο σας, αύριο ρεπό». Τίποτε άλλο. Προφανώς ο Χιμένεθ ήθελε και να δώσει συγχαρητήρια, αλλά και να κάνει δώρο την σημερινή (27/4) στους παίκτες του, αλλά ήταν σε τόσο μεγάλη ένταση, που δεν ήθελε να κάνει μεγάλη ομιλία.

Πάντως ο Ισπανός τεχνικός, συμμετείχε κανονικότατα στα πανηγύρια των παικτών της ΑΕΚ στα αποδυτήρια. Όπως άλλωστε και όλοι οι παίκτες από το ρόστερ της ομάδας, που βρισκόντουσαν από νωρίς στο ΟΑΚΑ.

Ο Μπακάκης, Αραβίδης, ο Μπακασέτας και ο Αϊντάρεβιτς που είχαν κοπεί από την αποστολή για λόγους τακτικής ή και τραυματισμού. Ο Κώστας Μανωλάς και ο Ηλίας Βούρας , οι οποίοι δεν έχουν παίξει φέτος ούτε λεπτό και πιθανότατα το καλοκαίρι δεν θα βρίσκονται στην ΑΕΚ. Και φυσικά ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, που πριν απόδυο εβδομάδες, έχει κάνει επέμβαση στους χιαστούς. Όλοι τους βρέθηκαν στα αποδυτήρια για να συγχαρούν τους συμπαίκτες τους για την πρόκριση στον τελικό.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ