ΑΕΚ

Οι ενδεκάδες του Χιμένεθ είναι αίνιγμα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πολλές αλλαγές ετοιμάζει και πάλι ο Μανόλο Χιμένεθ όσον αφορά στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Πλατανιά, για τη ρεβάνς του προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ακόμα και όταν ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε δοκιμές ενδεκάδας στις προπονήσεις πριν από τα παιχνίδια, πάντα κρατούσε μια επιλογή έκπληξη, για την σέντρα. Και ήταν δύσκολο να γίνει ασφαλή πρόβλεψη για τις αποφάσεις του Ισπανού τεχνικού, ακόμα και όταν στα Σπάτα και είτε στις ασκήσεις τακτικής, είτε στα διπλά, άνοιγε τα χαρτιά του.

Όμως από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μετά, ο Χιμένεθ έχει σταματήσει ακόμα και να κάνει δοκιμές ενδεκάδας. Αφήστε που πλέον όχι μόνο έχει πολλές επιλογές, αλλά έχει αποδείξει πως στις προθέσεις του είναι να αξιοποιεί όλο το υλικό της ομάδας. Ως εκ τούτου οι ενδεκάδες του Ισπανού τεχνικού για κάθε ματς της ΑΕΚ, έχουν μετατραπεί σε αίνιγμα. Όπως καλή ώρα η σημερινή (1/3, 19:30) για την ρεβάνς με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ ( live από το Sport24.gr η εξέλιξη της αναμέτρησης).

Σχήμα ο Χιμένεθ και πάλι δεν δοκίμασε, ενώ δεν άφησε στις προπονήσεις την παραμικρή ένδειξη για τις προθέσεις του. Το δεδομένο είναι πως θα κάνει και πάλι πολλές αλλαγές, σε σχέση με την ενδεκάδα της περασμένης Κυριακής (26/2) απέναντι στην Λάρισα για το πρωτάθλημα.

Ο Βράνιες επιστρέφει για να καλύψει το κενό που έχουν αφήσει οι τραυματίες Γκάλο και Μπακάκης στο δεξί άκρο της άμυνας. Το δίδυμο των αμυντικών χαφ θα αλλάξει με τους Σιμόες και Αϊντάρεβιτς να παίρνουν, πιθανότατα, τις θέσεις των Γιόχανσον και Γαλανόπουλο. Ο Αραούχο, που δεν έπαιξε καθόλου με την Λάρισα επιστρέφει στην ενδεκάδα. Το ίδιο πιθανόν και ο Μπακασέτας. Ενώ θέση βασικού διεκδικεί πλέον και ο Τσιγκρίνσκι.

Επίσης στη… σέντρα του σημερινού παιχνιδιού θα φανεί αν ο Χιμένεθ θα πάει σ’ ένα επιθετικό σχήμα με τον Αραούχο στην κορυφή και τον Μάνταλο σε ρόλο ελεύθερο πίσω του ή θα επιλέξει ένα δίδυμο με τον Αργεντινό φορ και έναν εκ των Πέκχαρτ ή Αλμέιδα. Και στην δεύτερη εκδοχή, ο αρχηγός της ΑΕΚ θα χρειαστεί να μετακινηθεί (ξανά) στα άκρα της επίθεσης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ