ΑΕΚ

Οι αριθμοί μιλούν για τον Χιμένεθ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο, η ΑΕΚ έχει εντυπωσιακά στατιστικά. Δείτε τους αριθμούς στα 5 ματς του Ισπανού τεχνικού.

Κατά τον Μανόλο Χιμένεθ, η πιο σημαντική αλλαγή που έχει πετύχει στην ΑΕΚ, είναι πως πλέον οι ποδοσφαιριστές έχουν ξανά αυτοπεποίθηση και μπορούν και διασκεδάζουν το παιχνίδι.

Και είναι γεγονός πως ο Ισπανός τεχνικός έχει επέμβει δραστικά στην ψυχολογία των "κιτρινόμαυρων". Όμως ο Χιμένεθ έχει κάνει δουλειά και στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Και γι' αυτή την δουλειά, μιλούν οι αριθμοί της ΑΕΚ, οι οποίοι είναι εντυπωσιακοί. Στα πέντε ματς (τρία για πρωτάθλημα, δυο για κύπελλο), με τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο, η Ένωση έχει:

  • Μηδέν παθητικό, καθώς δεν έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ. Μάλιστα στα τρια ματς πρωταθλήματος με τον Χιμένεθ στον πάγκο, η ΑΕΚ έχει δεχθεί από τον αντίπαλο συνολικά μόλις πέντε τελικές προσπάθειες. Δηλαδή λιγότερο από…μια μέσο όρο ανά ματς.
  • Συνολικά 15 γκολ στην επίθεση. Και έχει μέσο όρο 13 τελικές προσπάθειες, στα τρια ματς πρωταθλήματος με τον Χιμένεθ. Επίσης πλέον η ΑΕΚ έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, πίσω από τον Ολυμπιακό, με 31 γκολ.
  • Γκολ από δέκα διαφορετικούς ποδοσφαιριστές. Ενώ έχουν σκοράρει και οι τρεις κεντρικοί αμυντικοί που έχει χρησιμοποιήσει ο Χιμένεθ. Δυο γκολ έχουν ο Μάνταλος, ο Αραούχο, ο Μπακασέτας και ο Χριστοδουλόπουλος, από ένα ο Γαλανόπουλος, ο Πέκχαρτ, ο Βάργκας, ο Βράνιες, ο Κολοβέτσιος, ο Λαμπρόπουλος και ένα αυτογκολ.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το μεγάλο καλό που έκανε ο Χιμένεθ στην ΑΕΚ
Ασταμάτητη η ΑΕΚ, 6-0 (και) τη Βέροια
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ