ΑΕΚ

Ο... τελικός με τον Λεβαδειακό

Ο... τελικός με τον Λεβαδειακό
INTIME SPORTS

Η προετοιμασία για το ματς με τον Λεβαδειακό (1/4) ξεκινάει από την Τρίτη (26/3) και άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα δηλώνουν πως ο τελικός, για να ξεμπερδέψουν με την υπόθεση παραμονή, θα είναι στην Λιβαδειά.

Ο Έβαλντ Λίνεν σε καμία περίπτωση δεν θέλει να πάει στο ματς με τον Πανθρακικό την προτελευταία αγωνιστική, ή ακόμα χειρότερα στο Περιστέρι την τελευταία και να χρειάζεται βαθμούς.

Στα επόμενα δύο παιχνίδια με τον Λεβαδειακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο στόχος είναι τουλάχιστον οι δύο βαθμοί αλλά το ιδανικό θα είναι οι τρεις με τέσσερις βαθμούς προκειμένου οι ΑΕΚ στις τελευταίες δύο αγωνιστικές να σχεδιάζει... την επόμενη σεζόν.

Άπαντες παρόντες πλην... Ροτζερ

Ενόψει της αναμέτρησης στην Λιβαδειά, ο Γερμανός τεχνικός θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες (και τον στρατευμένο Κουτρουμπή) προκειμένου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Μοναδική απουσία ο βραζιλιάνος Γκερέιρο που φέτος αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ΑΕΚ. Από τις τελευταίες δοκιμές, ο Ανάκογλου αναμένεται να πάρει την θέση του στο ρόμβο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ