ΑΕΚ

Ο "μπαλαντέρ" Γεωργέας

Ο "μπαλαντέρ" Γεωργέας
INTIME SPORTS

Για ακόμα μια χρονιά, ο Νίκος Γεωργέας θα έχει έναν ξεχωριστό ρόλο μέσα στην ΑΕΚ, καθώς θα λειτουργεί και ως μπαλαντέρ στον σχεδιασμό του Τραϊανού Δέλλα.

Τη σεζόν που πέρασε, είδαμε τον Νίκο Γεωργέα να αγωνίζεται ως μπακ, ως στόπερ και ως αμυντικό χαφ, καθώς όπου υπήρχε κενό στην ομάδα ο Δέλλας τον επέλεγε ώστε να το καλύψει. Κάτι παρόμοιο αναμένεται να συμβεί και εφέτος, με τα κενά ωστόσο να είναι λιγότερα.

Για το δεξί άκρο της άμυνας στο ρόστερ της Ένωσης υπάρχει ο Μπακάκης, τη θέση του αμυντικού χαφ μπορούν να καλύψουν οι Κορδέρο, Ρόβας και Φαγέ, ενώ ως στόπερ αγωνίζονται οι Κολοβέτσιος, Σαρρής, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος και Σβάρνας.

Ανάμεσα σε όλους αυτούς τους ποδοσφαιριστές υπάρχει και ο Νίκος Γεωργέας, η ψυχή της ΑΕΚ, που κατάπιε τη σεζόν που μας πέρασε περισσότερα χιλιόμετρα ακόμα και από τους νεαρούς παίκτες του Δικεφάλου.

Όπως όλα δείχνουν ο Γεωργέας εφέτος θα είναι απαραίτητος μόνο σε περιόδους ανάγκης και αυτό όχι γιατί κανένας αμφισβητεί την αξία του, αλλά γιατί ο Δέλλας δεν θέλει να τον κουράσει τόσο όσο την περασμένη σεζόν, λόγω του ότι πλέον διανύει το 37ο έτος της ηλικίας του.

Ο "Φούλης" θα βρίσκεται πίσω από τον Μπακάκη για το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί θα μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ. Σχετικά με τα στόπερ, το γεγονός ότι στο ρόστερ υπάρχουν ήδη πέντε παίκτες, δείχνει ότι δύσκολα θα του ζητηθεί να παίξει σε αυτή τη θέση.

Βέβαια, ο Τραϊανός Δέλλας γνωρίζει ότι έχει στην ομάδα του ένα πολυεργαλείο ετών 37, γεμάτο εμπειρίες και όρεξη να δώσει και τη ψυχή του εντός αγωνιστικών χώρων και να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του και στους νεότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Πηγή:AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ