ΑΕΚ

Ο Μάνταλος σε νέο ρόλο και το δίδυμο Ντούνη – Πλατέλλα

Ο Μάνταλος σε νέο ρόλο και το δίδυμο Ντούνη – Πλατέλλα
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Ανάκογλου δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην γάμπα και έτσι έμεινε εκτός για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Δέλλα να αλλάζει τα πλάνα του σχετικά με την 11άδα της Ένωσης.

Τα σχέδια του τεχνικού της ΑΕΚ, Τραϊανού Δέλλα, μετά τον αποκλεισμό του Δημήτρη Ανάκογλου που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του στη γάμπα μεταβάλλονται με τον Πέτρο Μάνταλο, να αναλαμβάνει νέο ρόλο.

Ο Πέτρος Μάνταλος δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος καθώς ήταν στην Εθνική, ενώ στην 2αγωνιστική θα έχει έναν διαφορετικό ρόλο από αυτόν που τον έχουμε συνηθίσει. Συγκεκριμένα ο διεθνής μέσος θα αγωνιστεί στο πλευρό του Κορδέρο ως αμυντικό χαφ, καλύπτοντας το κενό του Δημήτρη Ανάκογλου.

Τη θέση του Μάνταλου ως 10άρι θα πάρει ο Μπαρμπόσα, με τους Ντούνη και Πλατέλλα να αγωνίζονται στα φτερά, όπως ακριβώς και στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιγιάλειο.

Βέβαια, εκτός από την αλλαγή στα αμυντικά χαφ, διαφοροποίηση θα έχουμε και στην επιθετική γραμμή, καθώς θέση βασικού θα πάρει ο Ντακόλ, καθώς ο Αραβίδης είναι τιμωρημένος.

Στην πρεμιέρα λοιπόν του Δικεφάλου στο ΟΑΚΑ θα δούμε μια 11άδα, την οποία σπάνια θα αντικρίσουμε ξανά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, ωστόσο το γεγονός ότι ο Δέλλας έχει τις εναλλακτικές που χρειάζεται στο ρόστερ της ομάδας κάνει τα πράγματα ευκολότερα όταν υπάρχουν απουσίες.

πηγή: ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ