ΑΕΚ

Ο Κολοβός καλύπτει τα "θέλω" της ΑΕΚ

Ο Κολοβός καλύπτει τα "θέλω" της ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ επιθυμούν να βρούνε και να στηρίξουν έναν νεαρό επιθετικό προκειμένου όταν επιστρέψει η ομάδα στην Superleague, η ομάδα να έχει τον δικό της "κυνηγό". Ο Δημήτρης Κολοβός, καλύπτει στο μέγιστο τα στοιχεία που θέλουν Δέλλας-Λύμπε.

Ο διεθνής επιθετικός (με την U-20) του Πανιωνίου, έχει κλέψει την παράσταση στο Μουντιάλ της Τουρκίας και ήδη έχει μπει σε αρκετές λίστες σκάουτερ. Τον παίκτη έχουν ξεχωρίσει τόσο ο Νίκος Λυμπερόπουλος, όσο και οι Μπάγεβιτς και Δέλλας.

Βέβαια, όπως είναι φυσιολογικό, αγωνιζόμενος στα 20 του στο Μουντιάλ των Κάτω των 20, μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η περίπτωση του για την ΑΕΚ που με τα δεδομένα που υπάρχουν, θα αγωνιστεί στην Γ' Εθνική.

Διερευνητικές επαφές και πρόταση... έκπληξη

Παρόλα αυτά, οι δυνατότητες του νεαρού άσου των κυανέρυθρων, έχει πείσει την ΑΕΚ που ψάχνεται προκειμένου να πραγματοποιήσει μια σημαντική μεταγραφή όχι για το παρόν, αλλά για τον μέλλον.

Γνωρίζοντας λοιπόν πως είναι δύσκολο ο Κολοβός να δεχτεί να παίξει τώρα στην Γ', στην Ένωση σκέφτονται να καταθέσουν πρόταση δελεαστική τόσο για τον παίκτη, όσο και για την ομάδα του που αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

Μια από τις σκέψεις, είναι η απόκτηση των δικαιωμάτων του Κολοβού και ο δανεισμός του στον Πανιώνιο για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα.

Στο παιχνίδι και ομάδες του εξωτερικού

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, με τόσους σκάουτερ στο Μουντιάλ της Τουρκίας, ο νεαρός επιθετικός είναι σίγουρο πως θα έχει στα χέρια του και προτάσεις από Ευρωπαϊκούς συλλόγους. Παρόλα αυτά, στην Ένωση πιστεύουν πως εάν κινηθούν, από Ελλάδα θα έχουν τον πρώτο λόγο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ