ΑΕΚ

O Γεωργέας και το μήνυμα του Δέλλα

O Γεωργέας και το μήνυμα του Δέλλα
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Γεωργέας επιστρέφει στο αρχικό σχήμα της Ένωσης ως αμυντικός χαφ, ενώ ο τεχνικός της ΑΕΚ ζητεί προσοχή απέναντι στα Χανιά περιμένοντας σκληρό παιχνίδι από τον αντίπαλο.

Στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ φαίνεται ότι θα επιστρέψει ο Νίκος Γεωργέας στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα της Ένωσης, κόντρα στον ΑΟ Χανιών, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League.

Ο Τραϊανός Δέλλας, κατά τη σημερινή τελευταία προπόνηση της Ένωσης πριν αναχωρήσει για την Κρήτη, πραγματοποίησε άσκηση τακτικής, με τον Φούλη να παίρνει φανέλα βασικού δίπλα στον Κορδέρο, κάτι που λογικά θα συμβεί και αύριο.

Ως εκ τούτου, στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γεωργέας με τον Κορδέρο, στα φτερά της επίθεσης θα παίξουν οι Μπαρμπόσα και Πλατέλλας, με τον Μάνταλο να παραμένει στη θέση του ως επιτελικός μέσος και τον Αραβίδη να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.

Στην άμυνα δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή με τους Μπακάκη, Πεταυράκη, Λαμπρόπουλο και Κολοβέτσιο να παραμένουν στα πόστα τους.Τερματοφύλακας θα είναι ο Ανέστης.

Δέλλας: «Μάχη για τη νίκη»

Εν τω μεταξύ ο προπονητής της Ένωσης μίλησε σήμερα στους ποδοσφαιριστές ζητώντας τους να να είναι συγκεντρωμένοι και να εισέλθουν αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό.

« Πρέπει να μπούμε δυνατά στο ματς, γιατί θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, η οποία θα παίξει κλειστά και θα παλέψουμε για να πάρουμε τους 3 βαθμούς.Για να φτάσουμε στη νίκη, πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αποδώσουμε στο γήπεδο όλα όσα έχουμε πει»,είπε μεταξύ άλλων ο Δέλλας στους Κιτρινόμαυρους.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ