ΑΕΚ

Ο Φούλης και... η ΑΕΚ του Δέλλα

Ο Φούλης και... η ΑΕΚ του Δέλλα
INTIME SPORTS

Τα γκολ... ήρθαν και η ΑΕΚ του Τραϊανού Δέλλα, με μπροστάρη τον αρχηγό της, Νίκο Γεωργέα, είχε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στον αξιόμαχο Ηλυσιακό. Ο πανταχού παρών Φούλης και ο Γροντής που... μεγαλώνει

Ήταν το πρώτο ματς που από την αρχή της χρονιάς, ανέβηκε η κλίμακα κινδύνου από το 0,1 στο 0,2. Νοκ άουτ ματς, απέναντι ο έμπειρος (στην κατηγορία) Ηλυσιακός, με παρουσίες και στην Β' Εθνική. Υπήρξε ένα μικρό άγχος, κυρίως από τα ΜΜΕ.

Η απάντηση της ΑΕΚ του Τραϊανού Δέλλα ήταν ξεκάθαρη και εξαφάνισε οποιαδήποτε... πονηρή "ένσταση" πήγε να δημιουργηθεί. Με μπροστάρη τον Νίκο Γεωργέα η Ένωση νίκησε εύκολα τον Ηλυσιακό με 3-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής με τις ευκαιρίες πάλι να ξεπερνάνε τις 20!

Ο ακούραστος Φούλης

Στην χθεσινή αναμέτρηση, ο Νίκος Γεωργέας, έδειξε για μία ακόμη φορά ότι είναι αναντικατάστατος και υπερπολύτιμος γι’ αυτήν την ΑΕΚ και γενικά στο μέλλον για την οικογένεια του δικεφάλου.

Φυσικά δεν αναφερόμαστε στο γκολ το οποίο πέτυχε, που από μόνο του είναι είδηση καθότι το τρίτο στην καριέρα του με τα κιτρινόμαυρα. Στεκόμαστε όμως στο ασταμάτητο τρέξιμο του, από το κέντρο στην άμυνα να κόψει την... γέννηση απειλής, μέχρι την επίθεση για να πάρει το "ριμπάουντ" και να εκτελέσει.

Σε ακόμα ένα ματς πέρασε σχεδόν απ' όλες τις θέσεις και αποδεικνύει το τεράστιο λάθος της περσινής διοίκησης (ο Θεός να την κάνει), που τον ανάγκασαν να παίξει στην Βέροια για ένα χρόνο.

Ο Γροντής που μεγάλωσε

Το ντεμπούτο του στην ΑΕΚ το έκανε την περσινή μαύρη χρονιά, όπου αγωνίστηκε μέχρι και την 6η αγωνιστική ως βασικός. Στη συνέχεια όμως εξαφανίστηκε. Η τεχνική του ήταν αρκετά καλή για την ηλικία του και οι πρώτες εμφανίσεις, άφηναν υποσχέσεις για μια λύση που μπορεί να βγει στο μέλλον για την ΑΕΚ.

Ποιο ήταν όμως το παράπονο των προπονητών του; Γιατί εξαφανίστηκε ξαφνικά; Διότι σωματικά δεν ήταν ακόμα έτοιμος, δεν μπορούσε να βγάλει τον τσαμπουκά που χρειάζεται απέναντι σε δυνατότερα σώματα από αυτόν.

Στο ματς της Κυριακής ο Δημήτρης έγινε άντρας και μάλιστα σε μια κατηγορία που από πλευράς σκληρού παιχνιδιού, μπορεί να είναι και η πρώτη στην χώρα. Ο τεχνίτης Γροντής, όχι μόνο βοήθησε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά κυνήγησε, κόντραρε και έκανε τάκλιν(!) εκ των οποίων τα δύο ήταν αριστουργηματικά διότι όχι μόνο δεν έκανε φάουλ, αλλά έκλεψε και την μπάλα βγάζοντας την ΑΕΚ στην αντεπίθεση.

Σε μια όχι τόσο γνώριμη θέση για αυτόν, ο Δημήτρης Γροντής, κατάφερε να κάνει την διαφορά και αν πετύχαινε και γκολ, τότε θα μιλούσαμε για τον MVP του αγώνα.

Η σφραγίδα του Δέλλα

Κόντρα σε όσους προσπαθούν από το πουθενά να δημιουργήσουν θέμα, η φετινή ΑΕΚ είναι δημιούργημα Δέλλα και στο ματς με τον Ηλυσιακό, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει και να χρεώσει οτιδήποτε στον Κολοσσό, πέραν του ότι το 3-0 δεν έγινε 6-0 ή 15-0.

Η χθεσινή εμφάνιση των κιτρινόμαυρων, έβγαλε υγεία σε όλες τις γραμμές, φάνηκε η δουλειά στην τακτική, ενώ για όσους βρέθηκαν στο Πήλιο, θυμήθηκαν τις φωνές του Τράι, που αρχίζουν να πιάνουν τόπο.

Μια ΑΕΚ που από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό θα είναι πρωταγωνίστρια με το πόδι στο γκάζι. Είναι αξιοσημείωτο πως μετά το 3-0 το πρώτο πράγμα που βγήκε από το στόμα του Δέλλα ήταν η προτροπή προς τους παίκτες του να μην σταματήσουν και να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. Αυτή την ομάδα θέλει η ΑΕΚ στο μέλλον, αυτή η ΑΕΚ είναι του Δέλλα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ