ΑΕΚ

Ο αρχηγός και ο ΑΕΚτζής σκόρερ της ΑΕ Διμηνίου

Ο αρχηγός και ο ΑΕΚτζής σκόρερ της ΑΕ Διμηνίου

Η ΑΕ Διμηνίου φιλοξένησε την ΑΕΚ, την οποία και υποδέχτηκε με τιμές και ουσιαστικά έστησε μια γιορτή προς τιμήν του δικεφάλου. Παρά την ήττα από την Ένωση, ο αρχηγός της τοπικής ομάδας, Αλέξανδρος Φιλατζικιώτης και ο σκόρερ Γιάννης Μόσιος, μίλησαν στο Sport24.gr για την απίστευτη εμπειρία να αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ (vid+pic)

Από το Α' τοπικό ξαφνικά αντίπαλος με την ΑΕΚ, είναι τεράστιο το σοκ. Παρόλα αυτά, είναι μεγάλη χαρά για τους παίκτες της ΑΕ Διμηνίου, να πάρουν λίγο από την αίγλη που μπορεί να σου δώσει μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, ασχέτως τον ειδικών συνθηκών που επικρατούν στον δικέφαλο.

Ο αρχηγός της τοπικής ομάδας του Βόλου, μίλησε στο Sport24.gr και αναφέρθηκε, (που αλλού φυσικά) στην ΑΕΚ, στη νέα προσπάθεια και στο σίγουρο αποτέλεσμα που θα είναι η άνοδος της Ένωσης φέτος και τους χρόνου στην Superleague.

Δείτε τις δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί:

"Σκόραρα απέναντι στην ΑΕΚΑΡΑ"

Ο εκτελεστής του πέναλτι που κέρδισε η Α.Ε Διμηνίου, Γιάννης Μόσιος, αποκάλυψε το δίλημμα του την ώρα της εκτέλεσης: "Να σκοράρω απέναντι στην ΑΕΚ ή να μην σκοράρω απέναντι στην αγαπημένη μου ομάδα;"

« Σκέφτηκα να ρίξω τη μπάλα άουτ. Δεν ήθελα να σκοράρω κόντρα στην ΑΕΚ», τόνισε αρχικά ο Γιάννης Μόσιος, ο οποίος δεν έκρυψε ούτε στιγμή τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του και δεν δίστασε να χειροκροτήσει την ΑΕΚ τη στιγμή που περνούσε από δίπλα του το πούλμαν του δικεφάλου.

mosios-mesa

« Μα να σκοράρω κόντρα στην ΑΕΚ; Δεν το περίμενα ποτέ αυτό και δεν ήθελα να το κάνω. Αλλά παράλληλα θα ήταν μεγάλη τιμή για μένα να πετύχω γκολ στην ομάδα μου», ήταν μια ακόμα ατάκα του ποδοσφαιριστή του Διμηνίου.

Να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Μόσιος δεν θέλησε να μιλήσει μπροστά στην κάμερα του ΑΕΚ1924, καθώς όπως ο ίδιος τόνισε: " Η ΑΕΚ είναι η πρωταγωνίστρια και όχι όλοι οι υπόλοιποι που θα αγωνίζονται κόντρα σε αυτήν".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ