ΑΕΚ

Ο Πογέτ ήθελε Σουκουλίνι και στη Σάντερλαντ

Ο Πογέτ ήθελε Σουκουλίνι και στη Σάντερλαντ

Κρατάει τουλάχιστον τρια χρόνια, η επιθυμία του Γκουστάβο Πογέτ να βάλει στην δούλεψή του, τον Μπρούνο Σουκουλίνι. Ο Ουρουγουανός τεχνικός είχε επιχειρήσει και μάλιστα δυο φορές, να πάρει ως δανεικό τον Αργεντινό και στην Σάντερλαντ.

Αλλά είχε πέσει πάνω στο Financial Fair Play. Αλλά κρατούσε πάντα το όνομα του Σουκουλίνι ψηλά στο μπλοκάκι του και τώρα που χρειάστηκε πάλι μέσο, άνοιξε αμέσως γραμμή με την Σίτι, προκειμένου αυτή την φορά να τον αποκτήσει δανεικό.

Κάτι που δεν είχε πετύχει το καλοκαίρι του 2014. Τότε ο Πογέτ είχε συμφωνήσει με τον Πελεγκρίνι να πάρει δανεικό τον Σουκουλίνι.Όμως σύμφωνα με τους κανονικούς του Financial Fair Play, ο παίκτης μπορούσε στην ίδια μεταγραφική περίοδο, να δοθεί δανεικός μόνο σε ομάδα του εξωτερικού. Κάτι μάλιστα, που είχε εξοργίσει τον Πογιέτ.

"Υπάρχουν πολλοί νέοι κανόνες που κάνουν την κατάσταση πιο δύσκολη. Αν μια ομάδα αποκτά έναν παίκτη αλλά έχει την δυνατότητα να τον παραχωρεί δανεικό μόνο στο εξωτερικό στην ίδια μεταγραφική περίοδο, όπως συμβαίνει με τον Σουκουλίνι και την Βαλένθια, τότε εμείς χάνουμε έννα παίκτη", είχε δηλώσει τότε ο Ουρουγουανός τεχνικός. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως μετά από έξι μήνες, ο Πογέτ προσπάθησε και πάλι να πάρει δανεικό τον Σουκουλίνι, αλλά και πάλι δεν τα κατάφερε καθώς ο παίκτης κατέληξε στην Κόρδοβα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ