ΑΕΚ

Ο Ουζουνίδης άλλαξε το καλοκαιρινό πρόγραμμα της ΑΕΚ

Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Ουζουνίδης EUROKINISSI SPORTS

Αλλαγές στο πρόγραμμα της προετοιμασίας και των φιλικών αγώνων του καλοκαιριού, εισηγήθηκε ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Τις τελευταίες δυο μέρες, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει συνεχείς συσκέψεις με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον σχεδιασμό για το κτίσιμο της ομάδας. Και ο 50χρονος τεχνικός εισηγήθηκε και κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ο Ουζουνίδης ζήτησε να ματαιωθεί το φιλικό που ήταν προγραμματισμένο για τις 14 Ιουλίου στο Κίελτσε με την Κορόνα. Ο λόγος ήταν πως δεν έκρινε σκόπιμο, να γίνουν δυο φιλικά μέσα σε διάστημα 24 ωρών. Και γι αυτό ακύρωσε το ένα εκ των δυο.

Πλέον, η ΑΕΚ έχει μόνο δυο φιλικά στην Πολωνία. Με Βιτορούλ στις 7 Ιουλίου και την ΑΕΚ Λάρνακας στις 13 και θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 14 αντί για τις 16 που αρχικά ήταν προγραμματισμένο.

Επίσης, το πρώτο φιλικό θα γίνει στην Αθήνα στις 21 Ιουλίου και στις 25 του μηνός θα παίξει η ΑΕΚ με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη. Η γενική πρόβα πριν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς, θα γίνει στις 31 Ιουλίου, χωρίς ακόμα να έχει βρεθεί ο αντίπαλος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ