ΑΕΚ

Ο Ούγκο Αλμέιδα στην κορυφή της λίστας

Ο Ούγκο Αλμέιδα στην κορυφή της λίστας

Ο διεθνής Πορτογάλος επιθετικός, Ούγκο Αλμέιδα, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Ένωσης για την επίθεση. Διαβάστε για την μεγάλη καριέρα σε Πορτογαλία, Γερμανία, Τουρκία αλλά και στην Εθνική ομάδα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός, Ούγκο Αλμέιδα φαίνεται ότι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της ΑΕΚ, με την Ένωση να κινείται... επιθετικά για την απόκτηση του.

Ο 30χρονος φορ, εξετάζεται από τους Κιτρινόμαυρους κυρίως για το καλοκαίρι, ωστόσο υπάρχει πιθανότητα να γίνει από τώρα παίκτης της ΑΕΚ, κάτι που κυνηγούν οι υπεύθυνοι, με την περίπτωση του να χαρακτηρίζεται αρκετά δύσκολη.

Ο Αλμέιδα έκανε τα πρώτα βήματα του στην Πόρτο, αγωνίστηκε στην Μποαβίστα και στη συνέχεια έπαιξε στην Βέρντερ Βρέμης, όπως έβγαλε τον πραγματικό εαυτό του, πετυχαίνοντας 41 γκόλ σε τέσσερα χρόνια παρουσίας.

Από εκεί και πέρα μετακόμισε στην Τουρκία για χάρη της Μπεσίκτας, με την οποία είχε 37 γκολ σε 88 αγώνες, ενώ από το καλοκαίρι αγωνίζεται στην ιταλική Τσεζένα με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του παίκτη είναι αρκετά ακριβό και γι΄αυτόν τον λόγο στη Ιταλία δεν θα έλεγαν «οχι» σε μια ενδεχόμενη μεταγραφή του.

πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ