ΑΕΚ

Ο Αραβίδης είναι πάντα έτοιμος

Ο Αραβίδης είναι πάντα έτοιμος
Αραβίδης INTIME SPORTS

Τις προηγούμενες δύο σεζόν θαυμάστηκε για την εκτελεστική ικανότητά του και την ικανότητά του να παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Ο Χρήστος Αραβίδης είναι ένα πολύτιμο στέλεχος για την τωρινή ΑΕΚ αλλά και αυτή του μέλλοντος.

Το είχε αποδείξει και στην προηγούμενη ομάδα του, το φανερώσει ως στοιχείο του παιχνιδιού του και στην ΑΕΚ. Όσο περισσότερο χώρο βρίσκει ο Αραβίδης, όσο πιο ελεύθερος νιώθει πίσω από τον επιθετικό, τόσο περισσότερο επικίνδυνος γίνεται για την αντίπαλη άμυνα.

Επέστρεψε δυναμικά στη λίστα των σκόρερ της Ένωσης και δικαίωσε τον Τραϊανό Δέλλα για την επιλογή του να τον χρησιμοποιήσει ως αριστερό εξτρέμ, δίνοντας του έτσι τον χώρο που χρειάζεται για να δράσει καλύτερα και να γίνει «killer» της αντίπαλης άμυνας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Χρήστος Αραβίδης που το τελευταίο διάστημα (αδίκως και όπως πάντα βιαστικά στην Ελλάδα) αμφισβητήθηκε, έβγαλε μάτια το απόγευμα της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ και ήταν ένας εκ των ποδοσφαιριστών που οδήγησαν την ομάδα στην ιδιαίτερα σημαντική νίκη - πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Αγωνίστηκε ως αριστερό εξτρέμ, ξεχώρισε στο πρώτο μισάωρο του ματς, όταν και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το πείσμα του σε φάση που έμοιαζε να είναι χαμένη, πριν καλά καλά συμπληρωθεί το 2’ λεπτό του αγώνα. Από εκεί και πέρα δεν σταμάτησε λεπτό να πιέζει και να μάχεται κάνοντας δύσκολη τη ζωή των αντιπάλων αμυντικών.

Ο Αραβίδης έδειξε αποφασισμένος να επανακτήσει θέση στη βασική ενδεκάδα στα υπόλοιπα ματς, έβγαλε πάθος και όρεξη να πολεμήσει κάθε φάση και πολλές φορές κατάφερε να δημιουργήσει... άγχος στην εστία του Ατρόμητου, κάνοντας κινήσεις με τις οποίες θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλο τέρμα ή να συμβάλει στην επίτευξή του από κάποιον συμπαίκτη του.


TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ