ΑΕΚ

Ο Αϊντάρεβιτς πάει για… ποδαρικό

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΙΤ ΑΙΝΤΑΡΕΒΙΤΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΚ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΙΤ ΑΙΝΤΑΡΕΒΙΤΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ θέλει την νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό, με τον Σουηδό μέσο, Αστρίτ Αϊντάρεβιτς να κάνει ντεμπούτο. Για γραφειοκρατικούς λόγους, πιθανότατα δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Όγκνιεν Βράνιες

Η ΑΕΚ έχει μια σειρά από λόγους που θέλει να αφήσει πίσω της το 2016 και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο 2017. Αρκεί να θυμηθεί κανείς τι έγινε στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων απέναντι στον ΠΑΣ, για να καταλάβει πόσο πολύ έχουν ανάγκη οι "κιτρινόμαυροι" για μια νέα αρχή. Και γι' αυτό και η ΑΕΚ θέλει να μπει με νίκη σήμερα (01/04, 17:15) στο νέο χρόνο, απέναντι στον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ.

Μάλιστα το… ποδαρικό θα γίνει και με το ντεμπούτο του Αστρίτ Αϊντάρεβιτς. Ο Σουηδός μέσος στις τρεις γεμάτες εβδομάδες προπονήσεων με την ΑΕΚ, έδειξε πως έχει ξαναβρεί τον αγωνιστικό του ρυθμό. Και αυτό που φάνηκε σ’ όλες τις προηγούμενες προπονήσεις στα Σπάτα, ο Ζοζέ Μοράις προορίζει τον Αϊντάρεβιτς για την βασική ενδεκάδα του παιχνιδιού απέναντι στον Παναιτωλικό, ως εσωτερικό χαφ στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, μαζί με Γιόχανσον και Σιμόες. Μάλιστα η παρουσία του Σουηδού μέσου, "στέλνει" τον Μάνταλο ξανά στην τριάδα της επίθεσης.

Αντίθετα με τον Αίντάρεβιτς, φαίνεται πως το ντεμπούτο του Όγκνιεν Βράνιες θα αναβληθεί για λίγες ημέρες. Έτσι κι αλλιώς ο Μοράις δεν θα ξεκινούσε τον Βόσνιο στόπερ στη βασική ενδεκάδα, καθώς ο παίκτης έχει προλάβει να συμπληρώσει μόλις μια εβδομάδα προπονήσεων στην ΑΕΚ και είναι ακόμα ανέτοιμος. Όμως σύμφωνα με δημοσίευμα της Ώρας των Σπορ, υπάρχει και γραφειοκρατικό… κόλλημα που μπορεί να μην επιτρέψει στον Βράνιες να χρησιμοποιηθεί σήμερα ούτε ως αλλαγή.

Η ρωσική ομοσπονδία δεν έχει αποστείλει ακόμα ένα έγγραφο. Και αν αυτό δεν συμβεί μέχρι και το μεσημέρι, ο παίκτης δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και ως εκ τούτου θα αποκλειστεί από την αποστολή του ματς με τον Παναιτωλικό. Κάτι πάντως, που είναι εντελώς τυπικό και ακόμα και δεν λυθεί σήμερα, θα τελειώσει τις επόμενες μέρες.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με τα εισιτήρια στο χέρι o Ντίας
Μοράις: "Προσθέσαμε έξτρα ποιότητα"
Μάνταλος: "Θα κυνηγήσουμε μέχρι τέλους την κορυφή"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ