ΑΕΚ

Με τα εισιτήρια στο χέρι o Ντίας

Με τα εισιτήρια στο χέρι o Ντίας

Ο Περέιρα Ντίας αναμένεται να λύσει και τυπικά το συμβόλαιό του με την Τζοχόρ μέσα στις επόμενες ώρες, ενώ στη συνέχεια πρόκειται να ταξιδέψει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Η ενημέρωση που είχαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ από την πλευρά του Περέιρα Ντίας, ήταν πως απόμεναν ορισμένες τυπικές λεπτομέρειες, προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιο με την Τζοχόρ. Όμως επειδή πολύ συχνά ο διάβολος έχει πολλά... ποδάρια, στην Ένωση είχαν μια ανησυχία. Κυρίως μήπως οι διατυπώσεις «τραβήξουν» σε χρονική διάρκεια.

Φαίνεται όμως πως τόσο ο Ντίας όσο και η Τζοχόρ θέλουν να τελειώνουν μ’ αυτό το διαζύγιο. Γι' αυτό το λόγο, έχει στηθεί μια… γέφυρα ανταλλαγής εγγράφων ανάμεσα σε Αργεντινή και Μαλαισία, προκειμένου ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες, να κλείσει το ζήτημα. Κάτι για το οποίο είναι ενήμερη και η ΑΕΚ. Την επόμενη στιγμή που ο Ντίας θα μείνει ελεύθερος, θα πάρει το αεροπλάνο για να ταξιδέψει στην Αθήνα.

Η επιθυμία και της ΑΕΚ και του Αργεντινού επιθετικού, είναι αυτό το ταξίδι να γίνει πριν το τέλος της εβδομάδας. Κυρίως διότι και οι δυο πλευρές βιάζονται για να κλείσει η μεταγραφή. Άλλωστε με δεδομένο πως ο Ντίας έχει παίξει τελευταίο επίσημο παιχνίδι στις 22 Οκτωβρίου (στο οποίο μάλιστα σκόραρε), θα χρειαστεί σίγουρα χρόνο μέχρι να καταφέρει να βρει και πάλι τον αγωνιστικό του ρυθμό. Επομένως όσο πιο γρήγορα κλείσει η μεταγραφή, τόσο πιο γρήγορα θα έχει η ΑΕΚ διαθέσιμη την λύση του Αργεντινού φορ για την επίθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με Μεληκιώτη και Τσιγκρίνσκι η προπόνηση της ΑΕΚ
Μάνταλος: "Θα κυνηγήσουμε μέχρι τέλους την κορυφή"
Πατίτο: "Θα είμαστε καλύτεροι"
Μοράις: "Προσθέσαμε έξτρα ποιότητα"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ