ΑΕΚ

Με Μεληκιώτη και Τσιγκρίνσκι η προπόνηση της ΑΕΚ

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΗΚΙΩΤΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΗΚΙΩΤΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Μεληκιώτης έκανε την πρώτη του προπόνηση στην ΑΕΚ, ενώ ο Ουκρανός αμυντικός ακολούθησε το κανονικά πρόγραμμα ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού

Για τον Δημήτρη Μεληκιώτη η χθεσινή (2/1) μέρα ήταν η πιο σημαντική στην καριέρα του, μέχρι και την… επόμενη. Δηλαδή τη σημερινή (3/1). Διότι μπορεί την Δευτέρα ο 20χρονος επιθετικός να έγινε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, όμως την Τρίτη φόρεσε για πρώτη φορά τα κιτρινόμαυρα, έστω και τα προπονητικά.

Ο Μεληκιώτης έκανε την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα, κάτι για το οποίο ήδη από χθες ανυπομονούσε. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως είχε ζητήσει ήδη από χθες να πάει στα Σπάτα, έστω και για ατομικό πρόγραμμα. Τελικά προπονήθηκε για πρώτη φορά σήμερα και μάλιστα με το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Επίσης σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και έδειξε πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε. Από το αυριανό ματς με τον Παναιτωλικό έτσι κι αλλιώς θα απουσιάσει, καθώς είναι εκτός αποστολής. Όμως «φλερτάρει» με την επιστροφή του στο ματς του Σαββάτου (7/1) με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ