ΑΕΚ

"Ντόπες" από Δέλλα

"Ντόπες" από Δέλλα
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας προσπάθησε να πεισμώσει τους παίκτες του μιλώντας τους στην προπόνηση της Τρίτης, ενώ είδε τους Σταθάκη και Τσεβά να προπονούνται κανονικά.

Ο Τραϊανός Δέλλας θέλησε να ηρεμήσει τους ποδοσφαιριστές τους μετά τα όσα άκουσαν για την ήττα κόντρα στη Θύελλα Ραφήνας και μάλιστα τους ζήτησε να μην αφήνουν κανέναν να παίζει με την ιστορία της ομάδας και τους ίδιους.

Από την Κυριακή και μετά, δηλαδή με την επιστροφή των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στις προπονήσεις, ο Τραϊανός Δέλλας δεν θέλησε να επιβαρύνει το ήδη βαρύ κλίμα στα αποδυτήρια και δεν μίλησε στους Κιτρινόμαυρους την πρώτη μέρα, ενώ χθες απλά έδωσε το... σύνθημα για τη συνέχεια.

Σήμερα πάντως, προσπάθησε να... πεισμώσει τους ποδοσφαιριστές του ζητώντας τους να μην επιτρέπουν σε κανέναν να παίζει με την ΑΕΚ και μαζί τους.

"Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε ούτε λεπτό. Πρέπει να είμαστε συνέχεια σοβαροί. Να μη δίνετε δικαίωμα σε κανέναν να παίζει με την Ιστορία της ΑΕΚ και τους εαυτούς σας", ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του τεχνικού της Ένωσης.

Μέσα Σταθάκης και Τσεβάς

Στα καθαρά αγωνιστικά στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα τέθηκαν οι δύο ποδοσφαιριστές στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ.

"Ντόπες" από Δέλλα
INTIME SPORTS

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι Σταύρος Σταθάκης και Βασίλης Τσεβάς (φωτογραφία) δείχνοντας ότι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν τις τελευταίες ημέρες.

Ο πρώτος ξεπέρασε το αιμάτωμα στον τετρακέφαλο που είχε αποκτήσει από το ματς με τη Θύελλα Ραφήνας ενώ ο δεύτερος ανάρρωσε από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε από την προηγούμενη εβδομάδα.

Κατά τα άλλα ο Λάμπρος Θαναηλάκης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ η προπόνηση της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί στις 13:00.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ