ΑΕΚ

"Ντοπάρει" τους παίκτες του ο Δέλλας

"Ντοπάρει" τους παίκτες του ο Δέλλας
Δέλλας INTIME SPORTS

Το κλίμα ενόψει του αγώνα κόντρα στην Παναχαϊκή είναι αρκετά φορτισμένο, με τους υπεύθυνους της ΑΕΚ να θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και τον Δέλλα να προσπαθεί να "ντοπάρει" τους παίκτες του.

Πρόκειται για ένα από τα ματς που έχουν σημαδευτεί από πολλά γεγονότα. Από τη μια η αναβολή του πρωταθλήματος, από την άλλη οι συνεχόμενες δηλώσεις έχουν επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για το ματς της Κυριακής κόντρα στην Παναχαϊκή.

Ωστόσο, ο Τραϊανός Δέλλας γνωρίζει καλά ότι οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα τους, πόσω μάλλον από τη στιγμή που η αναμέτρηση θα κρύβει αρκετές παγίδες.

Ο "Κολοσσός" μέχρι στιγμής στις προπονήσεις προσπαθεί να "ντοπάρει" τους "κιτρινόμαυρους", αναφέροντάς του συνεχώς το ότι το συγκεκριμένο ματς θα είναι αρκετά δυνατό, μιας και η Παναχαϊκή θέλει τη νίκη και έχει δεχθεί μόλις μια ήττα στην έδρα της, αυτή από τον Ολυμπιακό.

Άλλωστε, ο Δέλλας γνωρίζει καλά από… μάχες, καθώς δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο ίδιος αγωνιζόταν, γνωρίζοντας καλά πως είναι η ψυχολογία των παικτών του.

Βέβαια, και οι ποδοσφαιριστές με τη σειρά τους έχουν καταλάβει τη δυσκολία του συγκεκριμένου αγώνα, αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι η πρώτη φορά που η διοίκηση της ομάδας θα τους αφήσει μόνους τους, την ίδια στιγμή που ζητήθηκε και το ίδιο από τον κόσμο, ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

Άπαντες λοιπόν, με τις προτροπές του Δέλλα στις προπονήσεις, είναι έτοιμοι να αφήσουν εκτός αγώνα όλα τα εξωαγωνιστικά θέματα και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να πάρουν την τέταρτη νίκη τους στο πρωτάθλημα, όσο πιο εύκολα γίνεται.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ