ΑΕΚ

Νογκουέρα και Ιμπουσούκι βλέπει η ΑΕΚ

Νογκουέρα και Ιμπουσούκι βλέπει η ΑΕΚ
Ιμπουσούκι

Διαβάστε ποιοι δυο παίκτες από την Ισπανία βρίσκονται στη λίστα του Βασίλη Τσιάρτα για την ενίσχυση της ΑΕΚ (video)

Μπορεί στην ΑΕΚ το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να έχει πέσει στην προσπάθεια συμφωνίας με την εφορία και την εξασφάλιση φορολογικής ενημερότητας, αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως τα μεταγραφικά έχουν πάει πίσω.

Η Ένωση χρειάζεται ενίσχυση και ήδη ο Βασίλης Τσιαρτας έχει εντοπίσει κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν θα ξεφύγουν οικονομικά από το πλαίσιο που κινείται η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την Sportday Αλμπέρτο Νογκουέρα και Χιρόσι Ιμπουσούκι είναι δυο παίκτες που γνωρίζει ο Βασίλης Τσιάρτας και έχει επαφή με τους εκπροσώπους τους.

Ο Νογκουέρα είναι 23 ετών και αγωνίζεται ως "μπαλαντέρ" στη μεσαία γραμμή. Δηλαδή αγωνίζεται με την ίδια ευκολία και στα δυο άκρα μεσοεπιθετικά. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια με τη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης, πετυχαίνοντας μάλιστα και δυο γκολ.

Το καλοκαίρι η ισπανική ομάδα δεν του προσέφερε όμως συμβόλαιο, κι έτσι έμεινε ελεύθερος. Ο Ιμπουσούκι από την άλλη, θεωρείται εξαιρετικό ταλέντο στην Σεβίλη, με την οποία έχει συμβόλαιο, αφού πέρσι πέτυχε 20 γκολ σε 33 παιχνίδια με τη δεύτερη ομάδα της Σεβίλης.

Φυσικά και μιλάμε για δανεισμό στη δεύτερη περίπτωση, αφού το κόστος μεταγραφής του είναι απαγορευτικό για την εποχή. Ο Ιμπουσούκι είναι Ιάπωνας επιθετικός με ύψος 1.97!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ