ΑΕΚ

Νίκος Λυμπερόπουλος: Υποστολή σημαίας, όλοι ΟΑΚΑ!

Νίκος Λυμπερόπουλος: Υποστολή σημαίας, όλοι ΟΑΚΑ!
Λυμπερόπουλος, αποθέωση, πανηγυρική INTIME SPORTS

Η παρουσία στον κρίσιμο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, είναι στην διακριτική ευχέρεια του φιλάθλου της Ένωσης. Η παρουσία όμως του ΑΕΚτζή στο τελευταίο παιχνίδι του Νίκου Λυμπερόπουλου, είναι υποχρεωτική! Γιατί αξίζει στον αρχηγό της ΑΕΚ, ένα μεγάλο ευχαριστώ, ένα μεγάλο αντίο! (pics+vid)!

Η κρισιμότητα του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, κανονικά θα αρκούσε προκειμένου το ΟΑΚΑ να έχει πάνω από 15000, αλλά δεδομένων των συνθηκών, εάν βρεθούν στο στάδιο 7 με 8 χιλιάδες, θα είναι ρεκόρ στα πλέι οφ. Δυστυχώς, αυτή είναι η φετινή υπέρβαση του κόσμου για την συγκεκριμένη ομάδα.

Υπάρχει όμως μια... τεράστια λεπτομέρεια που δίνει ξεχωριστή σημασία στο σημερινό ματς με τον ΠΑΟΚ. Βάση των όσων ισχύουν και των όσων διαρρέουν από την πλευρά του παίκτη, ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ, θα είναι ο τελευταίος του Νίκου Λυμπερόπουλου, μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ!

Επίσημα δεν έχει βγει ακόμα από τα χείλη του, αλλά την απόφαση την έχει πάρει, παρότι όπως λέει και ο ίδιος: "Όσες φορές έχω προγραμματίσει κάτι, δεν έχει γίνει ποτέ". Αυτή την χρονική στιγμή όμως, μία λέξη υπάρχει στο μυαλό του: Τέλος!

Όλοι ΟΑΚΑ για το αντίο στον αρχηγό Νίκο Λυμπερόπουλο!

Νίκος Λυμπερόπουλος: Υποστολή σημαίας, όλοι ΟΑΚΑ!
Λυμπερόπουλος, πανηγυρική, ΑΕΚ INTIME SPORTS

Ήρθε στην ΑΕΚ σαν μεταγραφική "βόμβα" τον Ιούνιο του 2003, όταν τον έκανε δώρο ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά κανείς δεν πίστευε ότι μέχρι και σήμερα θα ήταν ο αγαπημένος αρχηγός της εξέδρας!

Παρότι από το αντίπαλο στρατόπεδο, τίμησε την φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος περισσότερο και από τους λεγόμενους ΑΕΚτζήδες, έμεινε στα δύσκολα όταν άλλοι την έκαναν με ελαφρά... Σεβάστηκε την ΑΕΚ, την ιστορία της, τον κόσμο της και την οδήγησε σαν πραγματικός ηγέτης στην πρώτη της νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο πρωτάθλημα του 2008, στο Κύπελλο του 2011!

Νίκος Λυμπερόπουλος: Υποστολή σημαίας, όλοι ΟΑΚΑ!
INTIME SPORTS

Όλοι ΟΑΚΑ για το αντίο στον άνθρωπο Νίκο Λυμπερόπουλο!

Η ποιότητα του, η αξία του, δεν μπορούσε να μείνει εγκλωβισμένη μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Ο Άνθρωπος Νίκος Λυμπερόπουλος, αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση σε κάθε του κίνηση, σε κάθε του δήλωση... Ήταν ο εκπρόσωπος και υπερασπιστής του "ευ αγωνίζεσθαι"

Από τα δάκρυα στην συνέντευξη Τύπου για τα θύματα στις μεγάλες πυρκαγιές του 2007, μέχρι τις δημόσιες τοποθετήσεις του αλλά και από το βήμα στην παρουσίαση των Supporters που αγωνιούσε για το μέλλον της ΑΕΚ. Ποτέ δεν κρύφτηκε, ποτέ δεν έκανε δημόσιες σχέσεις για τα... πιστεύω του. Είναι τιμή του που ανήκει στην οικογένεια της Ένωσης, το νιώθει, το δηλώνει και είναι υπερήφανοι οι φίλαθλοι αυτής της ομάδας που φοράει τα κιτρινόμαυρα.

Νίκος Λυμπερόπουλος: Υποστολή σημαίας, όλοι ΟΑΚΑ!
Λυμπερόπουλος INTIME SPORTS

Όλοι ΟΑΚΑ για το αντίο στον δικό μας "Λύμπε"!

Στην πορεία του "Λύμπε" με την κιτρινόμαυρη φανέλα, οι χαρές ήταν πολλές και τα γκολ του... μοναδικές στιγμές που ανάγκασε τον κόσμο να τον αποθεώσει με τον γνωστό σύνθημα. Από το... μπομπόνι με τον Ολυμπιακό, μέχρι το μπομπόνι με την Λιλ και το γκολ αλλά... Ζιντάν με την Καλαμαριά.

Νίκος Λυμπερόπουλος: Υποστολή σημαίας, όλοι ΟΑΚΑ!
Λυμπερόπουλος, Καραϊσκάκης, 0-1(Κύπελλο) INTIME SPORTS

Η ισοφάριση στο Καραϊσκάκης και οι πελατειακές σχέσεις που ανέπτυξε με τον Παναθηναϊκό. Πάντα αρχηγός, πάντα ηγέτης, έδωσε αγάπη για την ΑΕΚ και πήρε διπλάσια από τον κόσμο. Μετά από όλα τα παραπάνω, δεν υπάρχει ΑΕΚτζής που το βράδυ της Τετάρτης να μην βρεθεί στο ΟΑΚΑ για να χειροκροτήσει όρθιος και να αποθεώσει τον Νίκο Λυμπερόπουλο που υπηρέτησε με ήθος και με πάθος τα πιστεύω των κιτρινόμαυρων φιλάθλων. Η παρουσία στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, είναι υποχρεωτική, ανεξαρτήτου αποτελέσματος!

Νίκος Λυμπερόπουλος: Υποστολή σημαίας, όλοι ΟΑΚΑ!
Λυμπερόπουλος INTIME SPORTS

Υστερόγραφο: Δέλλας...

Στο ματς με τον ΠΑΟΚ, επιστρέφει ο Τραϊανός Δέλλας προκειμένου να ενισχύσει την ΑΕΚ στα τελευταία δύο κρίσιμα ματς. Ο ίδιος δεν το έχει δηλώσει πουθενά, ούτε έχει αφήσει να εννοηθεί (όπως έχει κάνει ο Λύμπε). Αλλά υπάρχουν οι πιθανότητες, το συγκεκριμένο ματς να είναι το τελευταίο και για τον Κολλοσό της Ελλάδας, τον Κολλοσό της ΑΕΚ. Τον έτερο αρχηγό του δικεφάλου. Πρόκειται λοιπόν για ένα ιστορικό ματς για τον κόσμο της ΑΕΚ, που ενδεχομένως να έχει την χαρά να αποθεώσει για τελευταία φορά τους δύο αρχηγούς! Όλοι ΟΑΚΑ...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ