ΑΕΚ

Νίκη για να ξεπεράσει το... αγωνιστικό άγχος

Νίκη για να ξεπεράσει το... αγωνιστικό άγχος
Λυμπερόπουλος, Κοντοές, Σιαλμάς, Μπέλεκ, Μάκος, πανηγυρική INTIME SPORTS

Μόνο τη νίκη θέλει η ΑΕΚ στο γήπεδο της Κέρκυρας, προκειμένου να αυξήσει τη διαφορά από την 6η θέση και με συνδυασμό αποτελεσμάτων, να τελειώσει την υπόθεση πλέι οφ.

Η φετινή χρονιά ήταν γεμάτη άγχος για την ΑΕΚ, τόσο για παίκτες και διοίκηση, αλλά κυρίως για τον κόσμο που δεν ανησυχεί μόνο για τα διοικητικά προβλήματα, αλλά και για τα αγωνιστικά.

Μετά την αγωνία με την (ευτυχώς) ποινή της UEFA με αναστολή, ήρθε το άγχος των χρημάτων-της εφορίας για να μπορέσει η ΑΕΚ να πάρει το ΟΚ και να πάει στο τελευταίο στάδιο εξέτασης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για την αδειοδότηση, τον Ιούνιο.

Διαβάστε εδώ την αποστολή της ΑΕΚ και τους παίκτες που έχει στη διάθεση του ο Κωστένογλου

Να ξεμπερδέψει με το αγωνιστικό

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά τα ζητήματα που παραμένουν ανοικτά, ο κόσμος έχει να ανησυχεί και για το αγωνιστικό κομμάτια καθώς η ΑΕΚ δεν έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα πλέι οφ και από εκεί που σκέφτονται όλοι να πάρουμε το ΟΚ της UEFA, κοιτάνε την βαθμολογία και φοβούνται μη και δεν έρθει η συμμετοχή για καθαρά αγωνιστικούς λόγους.

Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ καταλαμβάνει την 5η προνομιούχο θέση που οδηγεί στα πλέι οφ, αλλά από πίσω της βρίσκεται τόσο ο Άρης όσο και ο Αστέρας Τρίπολης. Και αν η διαφορά των 6 και 6 βαθμών αντίστοιχα είναι μια ανάσα, τα παιχνίδια της Ένωσης (αρχή γενομένης από το σημερινό) μόνο εύκολα δεν είναι.

Τα 3 από τα 4 είναι δύσκολα

Συγκεκριμένα τα 3 από τα 4 παιχνίδια (τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός με Δόξα) είναι με Κέρκυρα σήμερα που κυνηγάει παραμονή, με ΠΑΣ Γιάννινα που κυνηγάει παραμονή (και τα δύο εκτός) και με Ατρόμητο στο σπίτι της που καταλαβαίνουν όλοι τη δυσκολία του αγώνα.

Για να μην μπει σε περιπέτειες λοιπόν η ΑΕΚ και για να κάνει ο κόσμος του δικεφάλου ήρεμες... γιορτές, οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου πρέπει να νικήσουν σήμερα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, "κλειδώνουν" την συμμετοχή στα πλέι οφ.

Φυσικά, υπάρχει και το θέμα να μειωθεί η διαφορά από τον πρώτο Παναθηναϊκό, προκειμένου στη βαθμολογία των πλέι οφ η διαφορά να μην είναι μεγάλη, αλλά ας γίνουν τα βήματα ένα ένα. Πρώτα η νίκη σήμερα και συνεχίζουμε...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ