ΑΕΚ

Νέα παράταση στα διαρκείας της ΑΕΚ

Νέα παράταση στα διαρκείας της ΑΕΚ

Νέα παράταση έδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ στα εισιτήρια διαρκείας προκειμένου να μπορέσουν να διευκολυνθούν οι φίλαθλοι της ομάδας που δεν μπορούσαν να βγάλουν λόγω διακοπών.

Τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου είναι σε άσχημη κατάσταση και η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας είναι μια βασική πηγή εσόδων, παρότι μέχρι στιγμής δεν έχουν πάει καθόλου καλά(κάτι παραπάνω από 8000).

Με αφορμή των κεκλεισμένων των θυρών ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου της πρώτης αγωνιστικής της Superleague, η ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε παράταση έως και τις 15 Σεπτεμβρίου, γνωρίζοντας πως όποιος φίλαθλος προμηθευτεί κάρτα διαρκείας μέχρι εκείνη την ημερομηνία, θα χάσει μόνο ένα ματς και αυτό είναι το αυριανό με την Ντιναμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου μέχρι την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου. Η πώληση θα γίνεται ΜΟΝΟ από το τμήμα εισιτηρίων του ΟΑΚΑ, Δευτέρα έως Παρασκευή 09.30 - 17.30.

Πρέπει ο κόσμος να στηρίξει

Για αρκετό κόσμο της ομάδας, οι διακοπές ήταν μια δικαιολογία σεβαστή, αλλά με τη νέα παράταση ακόμα και για αυτούς δεν θα υπάρχει καμία. Όποιος από τους φιλάθλους της ΑΕΚ μπορεί να σηκώσει το πορτοφόλι του μια κάρτα διαρκείας, θα πρέπει να σταθεί στο πλευρό της ομάδας του. Κάτι που κάνει ο κόσμος του δικεφάλου χρόνια τώρα...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ