ΑΕΚ

Νέα επαφή ΑΕΚ - Τζιμπούρ!

Νέα επαφή ΑΕΚ - Τζιμπούρ!
INTIME SPORTS

Οι δύο πλευρές τα είπαν ξανά σήμερα και φέρονται ότι κατέληξαν σε προφορική συμφωνία, αρκεί ο Αλγερινός να μείνει ελεύθερος.

Οι τελευταίες πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στην Ένωση και στον Ραφίκ Τζιμπούρ εφόσον τελικά μείνει ελεύθερος, κάτι που αναμένεται να συμβεί άμεσα.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του Τζιμπούρ. Όπως κατ' εξακολούθηση έχετε διαβάσει στην ιστοσελίδα μας (και ακολούθως τις αναπαραγωγές του θέματος σε άλλα MME), o Τρομοκράτης αποτελεί προσωπική επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη και μεταγραφικό στόχο της Ένωσης.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν σύγκλιση στο οικονομικό, το οποίο και ήταν και το πρώτο μεγάλο αγκάθι της διαπραγμάτευσης.

Το δεύτερο αφορά στην απελευθέρωση του Τζιμπούρ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και την παρουσίαση των πειστηρίων ότι δεν υπάρχει δέσμευση με τον Ολυμπιακό και υπογεγραμμένο έγγραφο το οποίο του απαγορεύει να υπογράψει σε άλλη ομάδα. Σύμφωνα με την πλευρά του 30χρονου επιθετικού, και τα δύο θέματα είναι λυμένα και ξεκάθαρα και τούτο θα αποδειχθεί άμεσα…

Η επιστροφή του ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2008 ως ο διάδοχος του Ριβάλντο αλλά έφυγε άδοξα τον Ιανουάριο του 2011 λόγω της ανικανότητας του Αδαμίδη να πει την αλήθεια και να καλύψει τις οφειλές προς τον Αλγερινό, φαντάζει πλέον ως πιο πιθανή από ποτέ.

Το Sport24.gr παρακολουθεί το θέμα και θα σας ενημερώσει για την υπόθεση που δεν αποκλείεται να έχει εξέλιξη ακόμα και απόψε.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ