ΑΕΚ

"Ναι, υπάρχει Ερνάνι, αλλά..."

Hernani of Porto controls the ball during a friendly soccer  match between German second division club of  MSV Duisburg and FC Porto Saturday, July 18, 2015 in Duisburg, western Germany. (AP Photo/Juergen Schwarz)
Hernani of Porto controls the ball during a friendly soccer match between German second division club of MSV Duisburg and FC Porto Saturday, July 18, 2015 in Duisburg, western Germany. (AP Photo/Juergen Schwarz) AP

Η ΑΕΚ παραδέχεται και επισήμως πως υπάρχει ανοικτό μεταγραφικό θέμα Ερνάνι, ωστόσο επιχειρεί να χαμηλώσει τους τόνους.

Μπορεί να είναι δεδομένο πως ο Ερνάνι είναι ψηλά στην χειμερινή μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ, όπως πρώτος είχε αποκαλύψει στο Sport24.gr ο Βαγγέλης Αρναούτογλου. Όμως η επιβεβαίωση από την πλευρά της Ένωσης για το ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο εξτρέμ της Πόρτο, προέκυπτε μόνο μέσω διαρροών.

Σήμερα (15/12) ωστόσο, τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία (τα οποία πάντως επικαλούνταν τον ελληνικό Τύπο) που ήθελαν την μεταγραφή Ερνάνι να είναι προχωρημένη, έφεραν και παραδοχή της υπόθεσης από την ΑΕΚ. Έστω και τοποθετημένη σε διαφορετική διάσταση.

"Ναι, υπάρχει για εμάς θέμα Ερνάνι", έλεγαν υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ. Ωστόσο έσπευσαν να διευκρινίσουν πως "η περίπτωση εξακολουθεί να είναι δύσκολη". Πάντως είναι προφανές πως στην ΑΕΚ υπάρχει διάθεση να το παλέψουν για την υπόθεση του Ερνάνι.

Άλλωστε φαίνεται να βρίσκεται πολύ ψηλά, ίσως και ψηλότερα από κάθε άλλη, στη σχετική λίστα. Κάτι εξάλλου για το οποίο έχετε ήδη ενημερωθεί από το Sport24.gr. Φυσικά και είναι μια περίπτωση εξαιρετικά περίπλοκη. Κυρίως διότι δεν εξαρτάται μόνο από την επιθυμία του ίδιου του Ερνάνι, αλλά και από τις προθέσεις της Πόρτο, με την οποία έχει συμβόλαιο.

Photo Credits: AP Photo/Juergen Schwarz

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ