ΑΕΚ

"Να προστατεύσουμε την ομάδα μας"

"Να προστατεύσουμε την ομάδα μας"
INTIME SPORTS

Ανακοίνωση για την συμπεριφορά των φιλάθλων της ομάδας, εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τι αναφέρει για τις ποινές του ΚΑΠ.

Λίγες ώρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και η ΠΑΕ ΑΕΚ βλέπει με ευχαρίστηση τον ξεσηκωμό του κόσμου για τον αγώνα και για το λόγο αυτό με ανακοίνωση υπενθυμίζει και τονίζει στον κόσμο να προστατεύσει την ομάδα από οποιαδήποτε παραφωνία που θα κοστίσει.

Μην ξεχνάμε πως το ματς του Σαββάτου είναι μια τεράστια οικονομική ανάσα για την ΑΕΚ, προκειμένου να πληρωθούν παίκτες-υπάλληλοι και γενικά υποχρεώσεις που τρέχουν και θα ήταν κρίμα, το ποσό που θα μαζευτεί να πρέπει να πάει και στις γνωστές εξοντωτικές ποινές που επιβάλλονται σχεδόν πάντα στην κιτρινόμαυρη ομάδα (σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι κοινή προσπάθεια όλων είναι να προστατεύσουμε την έδρα μας και να περιφρουρήσουμε το συμφέρον της AEK. Οι ποινές του ΚΑΠ πλέον είναι πολύ αυστηρές σε σχέση με το παρελθόν.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

Για χρήση λέιζερ, άναμμα πυρσών, φωτοβολίδων και ρίψη αντικειμένων, τα πρόστιμα φτάνουν έως και 50.000 ευρώ. Αν δε ο αγώνας διακοπεί προσωρινά, είναι 75.000 ευρώ και μια αγωνιστική, ενώ στην οριστική διακοπή είναι 100.000 ευρώ και 2-3 αγωνιστικές.

Τα παραπάνω πρόστιμα αυξάνονται σε περιπτώσεις εισβολής οπαδών στον αγωνιστικό χώρο οποιαδήποτε στιγμή, πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα, σε περίπτωση βιαιοπραγίας κατά προσώπων και φθορές ιδιοκτησίας, φτάνοντας το ποσό των 300.000 ευρώ.

Φίλε της ΑΕΚ υποστήριξε με κόσμιο τρόπο την ομάδα μας και μην αφήσεις κανέναν και τίποτα να σε αποκλείσει από την έδρα μας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ