ΑΕΚ

Να έρθετε στην ΑΕΚ διότι…

Να έρθετε στην ΑΕΚ διότι…

Διαβάστε για τον τρόπο με τον οποίο οι Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλος και Δέλλας προσπαθούν να φέρουν εις πέρας μεταγραφικούς στόχους. Το δέλεαρ του γηπέδου, το όραμα της πρωταθλήτριας, η αναγνώριση στην επιστροφή.

Δεν είναι εύκολη η επιλογή της Γ’ Εθνικς ή για ποδοσφαιριστές φτασμένους. Ουδείς μπορεί να το παραγνωρίσει αυτό. Ούτε για εκείνους που είναι σε νεαρή ηλικία αλλά έχουν προλάβει να δείξουν ότι μπορούν να σταθούν σε υψηλότερο επίπεδο εφόσον συνεχίσουν να δουλεύουν με σοβαρότητα και ταπεινότητα.

Ο Μπάγεβιτς, ο Δέλλας και ο Λυμπερόπουλος το γνωρίζουν καλά αυτό. Αλλά από την πλευρά τους έχουν καταστρώσει το σχέδιο προσέλκυσής τους επιχειρώντας να πείσουν τους μεταγραφικούς στόχους που έχουν επιλέξει ότι κάτι μεγάλο γεννιέται στην ΑΕΚ.

Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα τα οποία μεταφέρουν στους συζητητές τους, δίχως ασφαλώς να γίνονται πιεστικοί ή να δείχνουν ότι καίγονται για τον οποιονδήποτε. Το μότο αυτής της προσπάθειας είναι το « η ΑΕΚ σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε κάτι σπουδαιό στην αφετηρία» και οι επιχειρηματικοί άξονές του οι ακόλουθοι:

1.Μπροστάρης της προσπάθειας είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, άνθρωπος με τρομερή οικονομική επιφάνεια και τεράστια θέληση να χτίσει πάνω στις κιτρινόμαυρες στάχτες. Το « σε 3 χρόνια πρωταθλητές στην Α’ Εθνική» δεν είναι μια ατάκα που λέγεται έτσι για το Θεαθήναι. Είναι τα λόγια του ίδιου του Τίγρη, έτσι έχει δώσει την εντολή ο ίδιος να μεταφέρονται!

2.Σε δύο χρόνια από σήμερα, οι ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν την ομάδα να επιστρέψει στα σαλόνια της Α’ Εθνικής, τουλάχιστον οι περισσότεροι εξ αυτών, θα πατήσουν φορώντας τη φανέλα της και στο νέο γήπεδο, θα αποκτήσουν δόξα, θα τους γράψει η ιστορία, θα κερδίσουν καλά συμβόλαια.

3.Οι βάσεις της αντεπίθεσης θα είναι στέρεες, η ΑΕΚ στο (έστω και μελαγχολικό) σήμερα δεν χτίζει για την επόμενη τριετία, αλλά για τα 50 χρόνια που ακολουθούν. Επιχειρεί τη γιγάντωσή της σε όλα τα τμήματά της και έχει ως στόχο την σταθεροποίησή της σε ευρωπαϊκά πρότυπα λειτουργίας. Με εγκαταστάσεις και γήπεδα.

Περισσότερα στο AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ