ΑΕΚ

MVP ο... 13ος παίκτης

MVP ο... 13ος παίκτης
INTIME SPORTS

Στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Θύελλα Ραφήνας, MVP με διαφορά, ήταν ο κόσμος της Ένωσης που με την μαζική παρουσία του ξεπέρασε σε αριθμό οποιοδήποτε άλλο γήπεδο της Superleague. Την συγκλονιστική αυτή παρουσία, συνόδεψε ο ασταμάτητος Πλατέλλας και ο βιρτουόζος Ράμα (videos)

Ότι ανάλυση και να γίνει για τον αγώνα της ΑΕΚ, ακόμα και αν το σκορ μεγάλωνε επικίνδυνα, τίποτε δεν θα μπορούσε να ξεπεράσει την μαζική παρουσία του κόσμου και την συγκλονιστική ενίσχυση στους κιτρινόμαυρους.

Τα εισιτήρια που κόπηκαν ήταν κοντά στις 14000, αλλά συνολικά άγγιξαν τους 20000 σε ένα ματς της Γ' Εθνικής! Φυσικά δεν πρόκειται να σταθούμε στο ότι πρόκειται για ρεκόρ στην ιστορία του πρωταθλήματος, καθώς σίγουρα θα καταρριφθεί στο μέλλον από τους ίδιους.

Η πίστη του κόσμου στο νέο ξεκίνημα του δικεφάλου, είναι συγκλονιστική, είναι απίστευτη για τα ελληνικά δεδομένα, με το μακρινό 2004 να φαντάζει... πολύ μικρό μπροστά σε αυτό που έρχεται.

Ο ασταμάτητος Πλατέλλας

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας δικαίως μπορεί να χαρακτηριστεί για δεύτερο συνεχόμενο ματς MVP της ΑΕΚ, καθώς μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στη Φυλή συνέχισε στο ίδιο επίπεδο και κόντρα στη Θύελλα Ραφήνας.

Με την θέληση του, το πείσμα αλλά και την ποιότητα του κατάφερε να δώσει άλλο αέρα στην επίθεση της Ένωσης, παρότι ήρθε κυριολεκτικά στο παρά πέντε, φτάνοντας ο ίδιος στα δύο γκολ σε δύο ματς. Εάν ήταν περισσότερο ομαδικός, θα άγγιζε το τέλειο!

Ρενάλντο "βιρτουόζος" Ράμα

Το ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ ήρθε και για τον Ρενάλντο Ράμα και από τις πρώτες του εικόνας απέδειξε ότι διαθέτει το ταλέντο και με πολύ δουλειά μπορεί να εξελιχθεί σε διαμάντι για την Ένωση, όχι της Γ' Εθνικής, αλλά της Superleague.

Ο 23χρονος άσος του δικεφάλου έμεινε εκτός αποστολής στο ματς κόντρα στον Μανδραϊκό και αυτό είναι η αλήθεια πως τον στεναχώρησε αρκετά. Αλλά η αντίδραση του, δείχνει πως η ΑΕΚ πρέπει να επενδύσει πάνω του. Την επομένη του Μανδραικού, ο Ράμα έπαιξε σε φιλικό στα Σπάτα πετυχαίνοντας 2 γκολ και δούλεψε καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας σκληρά, κερδίζοντας την θέση του βασικού μέσα στο ΟΑΚΑ.

Ο Ρενάλντο σε συνδυασμό με τον Πλατέλλα, δημιούργησαν όλα τα προβλήματα στην αντίπαλη ομάδα (που είναι φυσικά αδύναμη) και... θύμισαν στον κόσμο πως είναι μια ομάδα που επιτίθεται από τα άκρα.

Το μεγάλο ατού για τον Αλβανό άσο, είναι η τεράστια τεχνική του κατάρτιση, που αναγκάζει τον οπαδό με τις ενέργειες του να τον αγαπήσει και να τον ξεχωρίσει από το πρώτο λεπτό. Βάση των όσων έχουμε δει και στην προετοιμασία, ο Ράμα αναμένεται φέτος να είναι μέσα στους MVP του δικεφάλου.

Μάλιστα, αν ήταν και πιο τυχερός στην εκτέλεση του φάουλ, θα είχε "συστηθεί" στον κόσμο του δικεφάλου με το πρώτο του γκολ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ