ΑΕΚ

Μπόβαλης: "Δεν έχουμε γλιτώσει από την καμπάνα της UEFA"

Μπόβαλης: "Δεν έχουμε γλιτώσει από την καμπάνα της UEFA"
Μπόβαλης, ΑΕΚ INTIME SPORTS

Τον προβληματισμό του για την αδειοδότηση αλλά και τα θέματα που έχουν καθυστερήσει, όπως τα διαρκείας και η καλοκαιρινή προετοιμασία, εξέφρασε ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, χωρίς όμως να αποκαλύπτει και κάποια λύση.

Ο Ηλίας Μπόβαλης, ανησυχεί για την απόφαση της UEFA, καθώς ακόμα η ΑΕΚ να ξεχρεώσει το ποσό των 120.000 ευρώ, ενώ θέματα όπως τα διαρκείας για τη νέα σεζόν αλλά και η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει των υποχρεώσεων της, είναι ακόμα στον αέρα.

Φυσικά για τους Supporters και τον Νοτιά, ούτε κουβέντα, αλλά αναφορά γίνεται για την κρίσιμη Γ.Σ. Το σίγουρο είναι πως μέχρι το τέλος του μήνα θα υπάρξουν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα του Γενικού διευθυντή, θετικές ή αρνητικές!

Διαβάστε τις δηλώσεις του Νίκου Κωστένογλου για τα επόμενα δύο δύσκολα ματς αλλά και το πρόβλημα με τις λιγοστές λύσεις στο ρόστερ

Ο Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ, με δηλώσεις του στην "Ώρα των Σπορ" αναφέρθηκε στα παραπάνω θέματα και τόνισε πως περιμένει την κρίσιμη Γ.Σ. προκειμένου να υπάρξουν εξελίξεις με την πιθανή νέα διοίκηση:

- Για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA

"Για την αδειοδότηση εδώ και καιρό χρωστάμε 120.000 ευρώ και κανένας δεν ασχολείται. Δεν ισχύει ότι έχουμε γλιτώσει την τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ. Αν η ΟΥΕΦΑ γίνει πιο ελαστική, αυτό αφορά το από εδώ και πέρα. Δεν σημαίνει ότι την έχουμε γλιτώσει"

- Για την υπομονή των ποδοσφαιριστών

"Οι παίκτες της ΑΕΚ προς τιμήν τους, ασχολούνται μόνο με τα πλέι οφ και δεν μας έχει ενοχλήσει ένας. Αποδεικνύουν ότι βάζουν πάνω από όλα την ομάδα. Κάτω από τους εαυτούς τους…"

- Για τα διαρκείας αλλά και την προετοιμασία

"Ανησυχώ ιδιαίτερα, γιατί βρισκόμαστε μια εβδομάδα πριν από την Γενική Συνέλευση και είναι κάποια πράγματα πολύ σημαντικά για την ΑΕΚ, στα οποία έχουμε αργήσει. Πρώτον είναι τα διαρκείας της νέας σεζόν. Παράδειγμα την ώρα που ο Ολυμπιακός σχεδόν τα κυκλοφορεί, εμείς δεν έχουμε κάνει καν τον σχεδιασμό. Τι θα πρέπει να κάνω εγώ; Να προχωρήσω στα διαρκείας, χαράσσοντας δική μου πολιτική ή να περιμένω την όποια νέα διοίκηση; Δεύτερο και πολύ σημαντικό: Με την προετοιμασία τι θα κάνουμε; Αυτά τα θέματα θα έπρεπε να έχουν κλείσει. Δεν αναφέρομαι στο ρόστερ, γιατί δείχνει πολύ μακρινό το τι θα γίνει αυτή την στιγμή".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ