ΑΕΚ

Μπήκε και ο Ντακόλ

Μπήκε και ο Ντακόλ

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ, την Τετάρτη, με τον Τραϊανό Δέλλα να μην έχει μετά από πολύ καιρό στο μπλοκάκι του κάποια απουσία, εκτός βέβαια από της μόνιμης - πλέον - του Ιβάν Μπρέσεβιτς.

Στις προπονήσεις επέστρεψε η ΑΕΚ μετά τη νίκη απέναντι στην Παναχαϊκή, με τον Τραϊανό Δέλλα να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς ούτε και στη χθεσινή αναμέτρηση υπήρξε κάποιο απρόοπτο.

Ο προπονητής της Ένωσης είδε και τον Άλεξ Ντακόλ να παίρνει κανονικά μέρος στο πρόγραμμα και να τίθεται στη διάθεση του, ενώ αυτός που έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζεται είναι ο Ιβάν Μπρέσεβιτς που περιμένει να μπει στο χειρουργείο. Ο Τραϊανός Δέλλας, έδωσε ραντεβού στους παίκτες του στα Σπάτα, για το πρωί της Πέμπτης στις 10:00.

Δέλλας: "Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και μαθαίνουμε από τα λάθη μας"

Η χθεσινή εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στην Παναχαϊκή δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο, πόσο μάλλον τον Τραϊανό Δέλλα που είδε τους ποδοσφαιριστές του να μην... "υπακούν" στις εντολές του.

Η Ένωση ωστόσο κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και αυτό είναι το σημαντικότερο, καθώς καταφέρνει ακόμα και στις κακές ημέρες της να αποσπά το αποτέλεσμα που θέλει.

Σε αυτό, αλλά και στα πολλά λάθη στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας στην ομιλία που έκανε σήμερα στους παίκτες τους. "Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, θέλαμε να φτάσουμε γρήγορα στο γκολ και βιαζόμασταν να κάνουμε την τελική προσπάθεια. Από ζήτησα δεν είδα σχεδόν τίποτα και μάλιστα θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί και γκολ.

Το ποδόσφαιρο όμως είναι παιχνίδι λαθών και από αυτά θα πρέπει να μάθουμε. Μπράβο για τη νίκη ακόμα και με αυτή την εμφάνιση. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και προχωράμε γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει. Νίκες μέχρι το τέλος", είπε χαρακτηριστικά ο Δέλλας στους Κιτρινόμαυρους, στη σημερινή προπόνηση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ