ΑΕΚ

Μπήκε και ο Μαρτίνεθ στην λίστα

Μπήκε και ο Μαρτίνεθ στην λίστα

Ο πρώην τεχνικός της Έβερτον, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, μπήκε στη λίστα των υποψηφίων τεχνικών για την ΑΕΚ και πιθανόν να υπάρξει και συνάντηση μαζί του.

Όσο η ΑΕΚ δεν ολοκληρώνει συμφωνία με προπονητή για την επόμενη σεζόν, τόσο η λίστα με τους υποψηφίους θα μεγαλώνει. Το νέο όνομα που προστέθηκε είναι αυτό του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Ο 42χρονος Ισπανός προπονητής, πήρε διαζύγιο από την Έβερτον μετά από τρια χρόνια παρουσίας στο Γκούντισον Παρκ.

Και ως ελεύθερος και σε αναζήτηση επόμενου... πάγκου, προτάθηκε στους ανθρώπους της ΑΕΚ. Ο Μαρτίνεθ είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση και με προφίλ που ταιριάζει σ' αυτό που ψάχνει η Ένωση. Γι αυτό και είναι πιθανό άνθρωπος της ΑΕΚ, ενδεχομένως ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, να κάνει ακόμα και συνάντηση με τον πρώην τεχνικό της Έβερτον. Ειδικά αν διαπιστωθεί πως το κασέ του Ισπανού, δεν είναι απαγορευτικό και ως εκ τούτου υπάρχει βάση για συζήτηση.

Στην ΑΕΚ δεν θέλουν πλέον να κάνουν απλώς διερευνητικές επαφές. Θέλουν ουσία στις συζητήσεις ή τις συναντήσεις που θα γίνουν μέσα στις επόμενες μέρες. Και αυτό διότι, όπως έχετε διαβάσει ηδη στο Sport24.gr, ο στόχος είναι να έχει κλείσει το θέμα προπονητή, μέσα στις αρχές του Ιούνη και αμέσως μετά το τέλος των πλέι οφ. Αυτό σημαίνει πως τόσο ο Μιλοβάνοβιτς όσο και ο Μπάγεβιτς, θα πρέπει να προχωρήσουν σε μια σειρά τελικών επαφών με τους υποψηφίους που βρίσκονται στην λίστα.

Μια λίστα που έχει το όνομα του Φιλίπ Μοντανιέ, του Μάρτιν Αρουαμπαρένα, ενός τεχνικού που το όνομα του δεν έχει βγει στην δημοσιότητα (και τον οποίο πιθανότατα συνάντηση ο Μπάγεβιτς στο ταξίδι της προηγούμενης Τετάρτης), εσχάτως του Μαρτίνεθ, αλλά ακόμα και του Κλοντ Πιέλ. Παρόλο που το κασέ του Γάλλου φαίνεται απαγορευτικό για τα δεδομενα της ΑΕΚ και ως εκ τούτου συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ