ΑΕΚ

Μπακάκης: "Μας πείσμωσε η ήττα"

Μπακάκης: "Μας πείσμωσε η ήττα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για το κίνητρο των παικτών της ΑΕΚ στο ματς με τον Ολυμπιακό, μίλησε ο Μιχάλης Μπακάκης.

Όταν έρχεται μια ήττα, οι ποδοσφαιριστές συνήθως θέλουν να έρθει γρήγορα το επόμενα ματς, προκειμένου να βγάλουν αντίδραση. Και όταν ακολουθεί μάλιστα και ένα ντέρμπι, το κίνητρο είναι ακόμα μεγαλύτερο. Αυτή ήταν και η προσέγγιση του Μιχάλη Μπακάκη.

Ο διεθνής μπακ της ΑΕΚ, μιλώντας στη Nova, τόνισε πως τους «κιτρινόμαυρους» τους πείσμωσε η ήττα από τον Ατρόμητο και αναφέρθηκε στην μεγάλη «δίψα» που υπάρχει για νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

"Περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια γιατί ξέρουμε ότι θα έχει πολύ κόσμο το γήπεδο. Το κίνητρο θα είναι μεγάλο, αφου οι ποδοσφαιριστές πάντα περιμένουν αυτά τα ματς για να δείξουν τι πραγματικά αξίζουν. Πιστεύουμε ότι μετά απ' αυτό το μεγάλο ντέρμπι θα είμαστε σε θέση να χαρούμε για τη νίκη μας και τους τρεις βαθμούς.

Δεν σκεφτόμαστε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει ακόμα ήττα. Εμείς κοιτάζουμε μόνο τη δική μας ομάδα και πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς ώστε να αποδείξουμε ότι είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα.

Έχουμε πεισμώσει από την ήττα στο Περιστέρι. Είχαμε εννιά στα εννιά πριν το ματς αυτό, στο οποίο δεν είχαμε καλή απόδοση. Αυτό το γεγονός μας δίνει ένα παραπάνω κίνητρο για να αποδείξουμε ότι το ματς αυτό ήταν μια μικρή παρένθεση στην προσπάθειά μας.

Αυξάνεται η αυτοπεποίθησή μας όταν μαθαίνουμε ότι ο κόσμος εξαντλεί τα εισιτήρια. Μας δίνουν ένα επιπλέον κίνητρο. Όπως και στο περσινό ματς κυπέλλου περιμένουμε πολύ κόσμο στις εξέδρες για να μας δώσει ώθηση να πάρουμε τη νίκη".

"Θα καταφέρει η Ένωση να σπάσει την παράδοση που την θέλει χωρίς νίκη στις τελευταίες 8 αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, ή οι Ερυθρόλευκοι θα επεκτείνουν την κυριαρχία τους; ΟStoiximan.grπροσφέρει την αναμέτρηση ΑΕΚ-Ολυμπιακοςμε 0% γκανιότα. Περισσότερες από 150 αγορές γιαLiveστοιχηματισμοστην κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία."

​​ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ