ΑΕΚ

Μπαίνουν σε σειρά τα μετεγγραφικά της ΑΕΚ

Μπαίνουν σε σειρά τα μετεγγραφικά της ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα και άμεσα θα έχει συνάντηση με τους Μπάγεβιτς και Ντε Μπαρτόλο, ώστε να συζητηθούν τα μετεγγραφικά θέματα.

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, αλλά και το υπόλοιπο τιμ της ΑΕΚ, παρακολουθούσε και συνεχίζει να παρακολουθεί αγώνες από διάφορα πρωταθλήματα, έχοντας γεμίσει το μπλοκάκι ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Τα ονόματα που έχουν σημειωθεί μέχρι στιγμής είναι πάρα πολλά και για το λόγο αυτόν θα πρέπει οι τρεις άντρες να κάνουν ένα πρώτο ξεσκαρτάρισμα και στη συνέχεια τις καλύτερες περιπτώσεις να τσεκάρει ο Μοράις, ο οποίος ήδη γνωρίζει για κάποια ονόματα παικτών.

Όλα αυτά θα ξεκινήσουν να μπαίνουν σε σειρά πιθανότατα και από σήμερα, ώστε μια μια οι θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ΑΕΚ να καλύπτεται, με μοναδικό στόχο να κλείσουν όλα τα κενά.

Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, ότι αφού δοθεί το "οκ" από τον Μοράις, υπάρχει και η έγκριση του Μελισσανίδη, ενώ στη συνέχεια θα πρέπει να ξεκινήσουν και οι διαπραγματεύσεις, που είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι.

Βέβαια, το καλό είναι ότι άπαντες είναι οργανωμένοι στην Ένωση, ο Μαϊστόροβιτς δεν έχει αφήσει τίποτα στην τύχη του και αναμένεται ένα ένα τα κενά να καλυφθούν.

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι παράλληλα με τις μεταγραφές, υπάρχουν και οι αποχωρήσεις, με τους υπεύθυνους να τσεκάρουν το ρόστερ βάσει όσων τους έχει πει μέχρι στιγμής ο Μοράις, ώστε να καταφέρουν να αποχωρήσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ