ΑΕΚ

Μοράις: "Παντού για τη νίκη"

Μοράις: "Παντού για τη νίκη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μήνυμα νίκης στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (30/10, 19:30) έστειλε ο Ζοζέ Μοράις στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ανάλυση σε βίντεο του παιχνιδιού του "Δικεφάλου του Βορρά".

Για το πρώτο του εν Ελλάδι ντέρμπι ετοιμάζει την ΑΕΚ ο Ζοσέ Μοράις. Όμως εκείνο που ο Πορτογάλος τεχνικός προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του, από την πρώτη μέρα που ανέλαβε, είναι πως σε κάθε ματς πρέπει να μπαίνουν με το μυαλό τους μόνο στο πως θα κερδίσουν.

Ανεξάρτητα με τον αντίπαλο. Και είτε παίζουν εντός, είτε εκτός έδρας. Και αυτό ήταν το μήνυμα που πέρασε και σήμερα (29/10) στους ποδοσφαιριστές του, κατά την διάρκεια της τακτικής ανάλυσης του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ.

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς θα πάμε για να το κερδίσουμε. Να ξέρετε πως θα πρέπει όπου και αν παίζουμε, με όποιον αντίπαλο και σε όποιο γήπεδο, να παίζουμε μόνο για τη νίκη", τόνισε ο Μοράις.

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση, πριν η αποστολή "πετάξει" για την Θεσσαλονίκη, ο Μοράις έδειξε στους παίκτες του σε βίντεο το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, που έγινε την προηγούμενη Κυριακή (23/10) στο Καραϊσκάκη. Και έκανε τακτική ανάλυση στους ποδοσφαιριστές του.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο ρόλος του Μπακασέτα στην Τούμπα
Πρόεδρος Αντάλιασπορ: "Ο Μοράις μπορεί να οδηγήσει την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ