ΑΕΚ

Πρόεδρος Αντάλιασπορ: "Ο Μοράις μπορεί να οδηγήσει την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα"

Πρόεδρος Αντάλιασπορ: "Ο Μοράις μπορεί να οδηγήσει την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος της Αντάλιασπορ, Αλί Σαφάκ Οζτούρκ παραχώρησε συνέντευξη και "έπλεξε" το εγκώμιο του Ζοζέ Μοράις, υποστηρίζοντας πως έχει την ικανότητα να οδηγήσει την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.

Με τα καλύτερα λόγια για τον νέο τεχνικό της ΑΕΚ, Ζοζέ Μοράις μίλησε ο πρόεδρος της Αντάλιασπορ. Ο Αλί Σαφάκ Οζτούρκ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Live Sport" και έπλεξε το εγκώμιο του Πορτογάλου τεχνικού, παρά το γεγονός πως τον απομάκρυνε απ' την τεχνική ηγεσία του τουρκικού συλλόγου εξαιτίας της μέτριας πορείας στο πρωτάθλημα.

"Εκτιμώ πολύ τον Ζοζέ και όσα είδα στο διάστημα της συνεργασίας μας, έστω και για λόγους μήνες. Έχει μια εξαιρετική προσωπικότητα και εκπληκτικές γνώσεις γύρω από το ποδόσφαιρο. Άλλωστε έχει συνεργαστεί σε μεγάλα κλαμπ με τον Ζοζέ Μουρίνιο και έχει σημαντικές εμπειρίες", ανέφερε αρχικά.

Στο ερώτημα γιατί τον απέλυσε, αφού έχει τόσο καλή άποψη για τον ίδιο, απάντησε: "Ήρθε στην Αντάλιασπορ πριν γίνω εγώ πρόεδρος. Υπήρχαν προβλήματα και ανισορροπία στην ομάδα για εξωαγωνιστικούς λόγους. Γι’ αυτό και αποχώρησε. Επίσης η ομάδα ήταν και άτυχη με κάποια αποτελέσματά της και έτσι φτάσαμε σε αυτό το σημείο".

Όσο για το τι πιστεύει πως μπορεί ο Μοράις να πετύχει στην ΑΕΚ, ο Τούρκος πρόεδρος είπε: "Πιστεύω πως είναι μια καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ και τον ίδιο τον Ζοζέ. Με σωστές βάσεις μπορεί να πετύχει στην ΑΕΚ και έχει σίγουρα την ικανότητα ως προπονητής να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι πρέπει να του δοθεί χρόνος και να έχει την εμπιστοσύνη του κλαμπ για να μπορέσει να πετύχει".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μοράις: "Δεν με φοβίζει, ούτε ο θάνατος"
Το τρικ με Μάνταλο και Μπακασέτα
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ