ΑΕΚ

Μοράις: "Δεν θα επηρεαστούμε"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Για την διαχείριση του νέου στραβοπατήματος της ΑΕΚ, μίλησε ο Ζοζέ Μοράις, υποστηρίζοντας πως δεν πρόκειται να επηρεάσει τους παίκτες ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αυτό που έζησε την Πέμπτη (05/01) ο Ζοσέ Μοράις στα Σπάτα, δηλαδή το βαρύ κλίμα μετά από ένα στραβό αποτέλεσμα, το έχει ξαναζήσει. Και μάλιστα περισσότερες από μια φορές. Όμως το διαχειρίζεται με ακριβώς τον ίδιο τρόπο.

Όπως και τις προηγούμενες φορές, έτσι και τώρα, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, πως η ομάδα του δεν πρόκειται να επηρεαστεί και πως θα παρουσιαστεί έτοιμη για το επόμενο ματς.

"Δεν πιστεύω ότι θα μας επηρεάσει το αποτέλεσμα στο προηγούμενο παιχνίδι. Οι παίκτες μας είναι επαγγελματίες και ήδη έχουν αφήσει πίσω το ματς στο γήπεδό μας. Τώρα μπροστά μας υπάρχει ένας εκτός έδρας αγώνας κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα. Θα πρέπει να μπούμε με την ίδια όρεξη και με το ίδιο κίνητρο που έχουμε πάντα έτσι ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη.

Ο καθένας από εμάς ασκεί πίεση στον εαυτό του γιατί θέλει να πετύχει τον στόχο του. Σίγουρα η πίεση που υπάρχει από την πλευρά των φιλάθλων δεν μπορεί να μας επηρεάσει πάρα πολύ. Προσπαθούμε να το διαχειριζόμαστε γιατί ανεξάρτητα από την πίεση, δικός μας στόχος είναι να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε".

Για το ντεμπούτο του Αϊντάρεβιτς: "Εμείς μέχρι στιγμής έχουμε στη διάθεσή μας έναν ποδοσφαιριστή που ήδη πήρε χρόνο συμμετοχής (σ.σ. Αϊντάρεβιτς) , έναν ακόμα που θα πάρει χρόνο συμμετοχής στα επόμενα παιχνίδια και ένα νεαρό επιθετικό, ο οποίος ήρθε μόλις μια μέρα πριν. Σίγουρα οι παίκτες χρειάζονται χρόνο προσαρμογής στο νέο περιβάλλον, αλλά αυτό ελπίζουμε να συμβεί το συντομότερο δυνατόν. Είναι ποδοσφαιριστές με ποιότητα και προσόντα και ελπίζουμε να βοηθήσουν την ομάδα για να πετύχει τον στόχο που πάντα έχουμε, ο οποίος δεν είναι άλλος από τη νίκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μόνο ανάλυση και... διαπιστώσεις από Μοράις
Τι έδειξε στο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ ο Αϊντάρεβιτς
Συνεχίζει με Μοράις μέχρι... νεοτέρας η ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ