ΑΕΚ

Μόνοι οι φανέλες θύμιζαν ΑΕΚ

Μόνοι οι φανέλες θύμιζαν ΑΕΚ
ΑΕΚ, απογοήτευση, ομαδική INTIME SPORTS

Άραγε τι ήταν πιο απογοητευτικό; Η ανικανότητα της ΑΕΚ να αντιδράσει ή το "σβήσιμο των μηχανών" και η λύπηση που έδειξε ο Ολυμπιακός; Το Sport24.gr αναλύει...

Το ντέρμπι (ο Θεός να το κάνει) με τον Ολυμπιακό αποτελεί παρελθόν, με την ΑΕΚ να χάνει με κάτω τα χέρια στο Φαληρικό γήπεδο από το 24ο λεπτό. Μια εμφάνιση που προσβάλει την ιστορία της Ένωσης, μια εμφάνιση που προσβάλει τον κόσμο του δικεφάλου.

Τα συναισθήματα είναι περίεργα μετά από μια τέτοια εικόνα της ΑΕΚ. Μιας ΑΕΚ που δεν θύμιζε σε τίποτα την ιστορικότερη ομάδα της Ελλάδας. Το λιγότερο που ζήταγε ο κόσμος ήταν πάθος, ήταν δύναμη, ήταν προσπάθεια μέχρι τέλους και αν ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος ας κέρδιζε. Αντ' αυτού στο γήπεδο κατέβηκε μια ομάδα φοβισμένη, νωθρή, δίχως διάθεση για να "φωνάξει" παρών στον αγωνιστικό χώρο.

Ευτυχώς παίζει Ευρώπη ο Ολυμπιακός

Από την λήξη του αγώνα με τον Πανιώνιο γράφαμε για την συγκέντρωση της ομάδας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος ήθελε μια απάντηση για το περσινό τραγικό αποτέλεσμα, ή τουλάχιστον μια εμφάνιση ΑΕΚ για την οποία θα ήταν περήφανος.

Τίποτα... Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό και στο 24ο έσβησε τις μηχανές του γιατί έχει και Ευρώπη την Τρίτη. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναγνωρίσουμε την ευγένεια των παικτών του δικεφάλου που διευκόλυναν τους αντιπάλους τους με μόλις 28 φάουλ! Σε ένα παιχνίδι που χάνεις και που μπάλα δεν παίζεις...

Αδιάφορο πλέον το πόσο τους χρωστάνε

Πέρα από την πλάκα, η ΑΕΚ την Παρασκευή πλήγωσε τον κόσμο της, ακόμα περισσότερο και από το 6-0 της περσινής σεζόν. Δεν ζήταγε παπάδες ο κόσμος, απλά μια αντρίκεια εμφάνιση, να γελάσει λίγο το πικραμένο του χειλάκι. Χειρότερη πορεία στην Ευρώπη, εκτός Κυπέλλου, εκτός πρωταθλήματος.

Πραγματικά όταν ο 25χρονος πλέον θα παίρνει 400 ευρώ, όταν ο 35χρονος θα πρέπει να ζήσει με 650 αλλά παρόλα αυτά του χρόνου θα κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για να βρεθούν κοντά στην ΑΕΚ, είναι αδιάφορο αν υπάρχουν οφειλόμενα σε παίκτες που δεν δείχνουν το ελάχιστο φιλότιμο απέναντι στην φανέλα και σε αυτούς που τους κάνουν συνθήματα.

Λίγα ή πολλά δεν έχει σημασία, με μια προσφυγή όλοι οι παίκτες θα πάρουν τα χρήματα τους και φυσικά στο ποδόσφαιρο η καριέρα τους θα συνεχιστεί και μακριά από την ΑΕΚ. Αλλά τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις μένουν στην ιστορία και χαραγμένα στο μυαλό του οπαδού. Η ΑΕΚ την Παρασκευή έπρεπε να βγει με το μαχαίρι στα δόντια από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Να πέφτανε κορμιά και αν ο Ολυμπιακός ήταν μάγκας ας κέρδιζε, αλλά όταν βλέπεις τον αντίπαλο σου να σε λυπάται και εσύ αντί να αντιδράς να το δέχεσαι, τότε αυτό είναι απογοητευτικό. Αυτή η ΑΕΚ βγάζει πλέον μελαγχολία και αυτό είναι στενάχωρο πολύ για τον ΑΕΚτζή.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ