ΑΕΚ

Μιλοβάνοβιτς: "Θα δούμε αν θα γυρίσει στη Λας Πάλμας ο Αραούχο"

Μιλοβάνοβιτς: "Θα δούμε αν θα γυρίσει στη Λας Πάλμας ο Αραούχο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο τοποθετήθηκε ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ και νυν scout της Λας Πάλμας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Πριν καν συμπληρωθεί ένας μήνας από τον τρέχοντα δανεισμό του Σέρχιο Αραούχο από την Λας Πάλμας, στην ΑΕΚ ήδη ασχολούνται με την επόμενη σεζόν.

Και την οψιόν που υπάρχει στη συμφωνία με τον ισπανικό σύλλογο, για να επεκταθεί ο δανεισμός για ακόμα έναν χρόνο. Κάτι που προφανώς είναι και στο χέρι του ίδιου του Αραούχο, αλλά και της Λας Πάλμας. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ και νυν σκάουτερ του ισπανικού συλλόγου, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, είναι άνθρωπος που γνωρίζει την υπόθεση και μπορεί να παίξει και ρόλο στην εξέλιξη της. Και μιλώντας στο "Canarias7", άφησε τα πάντα ανοικτά για το μέλλον του Αραούχο.

"Ο Αραούχο είναι παίκτης με τεράστιες δυνατότητες και προοπτική, που αυτή την στιγμή χρειάζεται να ανασυνταχθεί και να βρει τον καλό του εαυτό. Να αρχίσει πάλι να χαίρεται μέσα στο γήπεδο. Είναι σε μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, έχει θερμή στήριξη από τον κόσμο και δείχνει να είναι σε καλό δρόμο.

Για μας είναι σημαντικό ο Αραούχο να βρεθεί πάλι στο επίπεδο που μπορεί. Το τι θα γίνει το καλοκαίρι δεν μπορούμε να το πούμε από τώρα. Μπορεί να είναι καλύτερα να επιστρέψει, μπορεί να είναι καλύτερα να συνεχιστεί ο δανεισμός. Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα, πρέπει να δούμε τι είναι καλύτερο και για μας και τι θεωρεί καλύτερο και ο ίδιος. Θα δούμε".

Όταν ρωτήθηκε για την επιστροφή του στη Λας Πάλμας ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς υποστήριξε: "Είναι μια πρόκληση για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος. Πέρασα δύο όμορφα χρόνια στην Ελλάδα. Στην πρώτη μου σεζόν στην ΑΕΚ ανεβήκαμε στην πρώτη κατηγορία και κερδίσαμε το Κύπελλο. Μια σημαντική επιτυχία. Μια ημέρα μου τηλεφώνησε ο πρόεδρος της Λας Πάλμας και με ρώτησε αν θα ήθελα να επιστρέψω. Δεν μπορούσα να πω όχι"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ