ΑΕΚ

Μια ανάσα από Παπαγιαννόπουλο

Μια ανάσα από Παπαγιαννόπουλο

Πολύ κοντά στην πέμπτη της μεταγραφή βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, την Τρίτη (15/1) θα γίνει η τελική επαφή για την μετακίνηση του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου στην Ένωση

Στις δηλώσεις που είχε κάνει ο Ελληνοσουηδός μπακ της Ασιρίσκα στο AEK1924.gr, την Παρασκευή (11/1), εξέφρασε την έντονη επιθυμία του να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος και όπως σας είχαμε τονίσει από το Sport24.gr η συγκεκριμένη κίνηση ήταν πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της.

Όπως όλα δείχνουν η επιθυμία του παίκτη θα γίνει πραγματικότητα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, κατά τη διάρκεια τη αυριανής μέρας (15/1), θα γίνει το τελικό ραντεβού ανάμεσα στην πλευρά του παίκτη και την διοίκηση της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές είχαν επαφή την Δευτέρα (14/1) και η μεταγραφή πιθανότατα να είχε κλείσει από απόψε, αν ο Έβαλντ Λίνεν βρισκόταν στα Σπάτα για το τελικό ΟΚ. Ο Γερμανός τεχνικός έχει παρακολουθήσει τον ποδοσφαιριστή από DVD και έχει ανάψει το πράσινο φως για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων.

Το μόνο που απομένει, είναι η τελική συζήτηση και ο νεαρός αμυντικός, θα έρθει στην Ελλάδα και τον δικέφαλο, αρχικά με την μορφή δανεισμού έως και το καλοκαίρι.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ