ΑΕΚ

Μετράει πληγές η ΑΕΚ

Μετράει πληγές η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ήττα στην Τούμπα στην πρεμιέρα των πλέι οφ είναι ίσως το μικρότερο κακό που προβληματίζει τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορταζ.

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, «πόνεσε» πολύ την ΑΕΚ. Όμως η αλήθεια είναι πως ενόψει της συνέχειας των πλέι οφ, αλλά και του τελικού του κυπέλλου, η απώλεια των τριών βαθμών είναι ίσως η μικρότερη ζημιά για την Ένωση.

Και το λιγότερο που απασχολεί τον Στέλιο Μανωλά. Βλέπετε αμά τη επιστροφή της ΑΕΚ στην Αθήνα, άρχισε η καταμέτρηση των… πληγών, που δεν είναι και λίγες. Κοντεύουν να φτάσουν σε αριθμό, τις πληγές του Φαραώ. Για μετρήστε.

● Ο Έλντερ Μπαρμπόζα κινδυνεύει με τιμωρία από τέσσερις εως δυο αγωνιστικές. Ακόμα και στο καλύτερο σενάριο, αν ο τελικός του κυπέλλου διεξαχθεί στις 17 Μαίου, τότε ο Πορτογάλος θα απουσιάσει. Ενώ σίγουρα θα λείψει από το ματς με τον Πανιώνιο για την 2 αγωνιστική των πλέι οφ.

● Ο Ράφικ Τζεμπούρ κινδυνεύει επίσης να κληθεί σε απολογία και να τιμωρηθεί, καθώς υπάρχει φωτογραφικό υλικό που δείχνει τον Αλγερινό να εμπλέκεται σε επεισόδιο μετά την λήξη του ματς με τον ΠΑΟΚ. Και επομένως υπάρχει κίνδυνος να χάσει και αυτός παιχνίδι ή παιχνίδια από τα πλέι οφ.

● Ο Ντίντακ Βιλά αποχώρησε από το ματς με τον ΠΑΟΚ με διάσειση. Και ακόμα και αρκετή ώρα μετά την λήξη του παιχνιδιού, ζαλιζόταν και έκανε εμετούς. Όπερ σημαίνει πως δεν είναι διόλου βέβαιο πως θα προλάβει να είναι έτοιμος για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο. Και είναι άγνωστο τι θα γίνει, αν ο τελικός διεξαχθεί στις 17 Μαίου.

● Ο Ρόναλντ Βάργκας υποφέρει από μια κάκωση στο γόνατο. Εκ πρώτης όψεως δεν μοιάζει να είναι κάτι σοβαρό. Όμως η κατάσταση του και το μέγεθος της ζημιάς, θα εκτιμηθεί σήμερα (12/5). Και το επόμενο ματς, που είναι με τον Πανιώνιο, απέχει ελάχιστες μέρες.

● Ο Πέτρος Μάνταλος έτσι κι αλλιώς απουσίασε από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Πολύ δύσκολα θα είναι έτοιμος και για το ματς με τον Πανιώνιο. Ενώ είναι ερωτηματικό αν θα προλάβει να επιστρέψει εγκαίρως για να δώσει το παρών στον τελικό, αν διεξαχθεί τελικά στις 17 Μαίου.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ