ΑΕΚ

Μεταγραφικά σενάρια από Κύπρο και Ντουμπάι για Καφέ

Μεταγραφικά σενάρια από Κύπρο και Ντουμπάι για Καφέ
Καφές INTIME SPORTS

Το συμβόλαιο του Παντελή Καφέ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με τον αρχηγό της ΑΕΚ να εξετάζει σοβαρά και περιπτώσεις που θα είναι μακριά από τα Σπάτα.

Κανείς δεν γνωρίζει πως θα τελειώσει η φετινή χρονιά και ακόμα περισσότερο πως θα ξεκινήσει η επόμενη. Το μόνο σίγουρο (εκτός θαύματος) είναι πως η ομάδα της περιόδου 2012-2013 θα έχει μέσα χαμηλά συμβόλαια και χαμηλές ηλικίες.

Στο συγκεκριμένο πλαίσιο είναι και τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, σχετικά με προτάσεις που ενδέχεται να έχει το καλοκαίρι ο Παντελής Καφές. Μάλιστα πριν λίγες μέρες, πηγές από την Κύπρο έκαναν λόγο για την Ανόρθωση.

Σήμερα, δημοσίευμα της Sportday πάει ένα βήμα πιο κάτω την υπόθεση του αρχηγού της ΑΕΚ και αναφέρει για ενδιαφέρον από το Ντουμπάι, με τους μάνατζέρ του ισχυρίζονται πως μπορούν να του φέρουν πρόταση από το Ντουμπάι με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν ή κι ακόμα να ξεπερνούν τις 700.000 ευρώ.

Στα 34 του, το λογικό, θα ήταν μια ανανέωση με την ΑΕΚ για να ολοκληρώσει την καριέρα του στα κιτρινόμαυρα. Η οικονομική κατάσταση όμως που επικρατεί στον σύλλογο, ούτε συμβόλαιο ισάξιο μπορεί να εγγυηθεί στον Καφέ, ούτε καν ανανέωση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ