ΑΕΚ

Μετά το ρεπό... Αντώνης Κέζος

Μετά το ρεπό... Αντώνης Κέζος

Το ρεπό από την... μύτη τους έβγαλε ο Αντώνης Κέζος στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής. Έλιωσαν στις ασκήσεις ενδυνάμωσης οι παίκτες της ΑΕΚ. Το στοίχημα που κέρδισε ο Δέλλας και η απουσία του Παυλή (video + pics).

Δυστυχώς για τους ποδοσφαιριστές, όταν θα έχουν ρεπό, θα ξέρουν ότι την επόμενη μέρα θα έχουν... Αντώνη Κέζο. Ο Κύπριος γυμναστής, έδωσε… ρέστα στη σημερινή προπόνηση και έβγαλε στην κυριολεξία το λάδι στους Κιτρινόμαυρους.

Προχθές η ΑΕΚ έδωσε το πρώτο της φιλικό, χθες οι Κιτρινόμαυροι έκαναν μια μόνο χαλαρή προπόνηση και όπως ήταν αναμενόμενο το πρόγραμμα σήμερα ήταν αρκετά δυνατό.

Μετά το ρεπό... Αντώνης Κέζος

Ο Αντώνης Κέζος γύμνασε τους παίκτες της Ένωσης στη φυσική κατάσταση με ασκήσεις ενδυνάμωσης. Βαράκια, εμπόδια, βατήρες, σκοινιά, τρέξιμο... Με λίγα λόγια δεν τους άφησε σε ησυχία.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο τεχνικός του δικεφάλου φώναξε: "Όλοι θα περάσετε από την πισίνα, είτε μέσα είτε έξω όλοι θα μπείτε μέσα στο νερό".

Να σημειωθεί πως μοναδική απουσία από την προπόνηση ήταν και πάλι ο Μιχάλης Παυλής. Ο επιθετικός της Ένωσης ήταν κλινήρης της προηγούμενες μέρες και για το λόγο αυτόν και σήμερα απουσιάζει από την πρωινή προπόνηση.

Μετά το ρεπό... Αντώνης Κέζος

Το βλέμμα στους τερματοφύλακες

Μπορεί ο Τραιανός Δέλλας να μην δουλεύει μαζί τους, αλλά όποτε του δίνεται η ευκαιρία, τσεκάρει την προπόνηση τους για να έχει και ο ίδιος άποψη για την ετοιμότητα τους. Ο λόγος για τους τερματοφύλακες οι οποίοι δουλεύουν με τον Κώστα Καμπόλη και κάθε μέρα χύνουν πολλά κιλά ιδρώτα για να βγάλουν το πρόγραμμα.

Σήμερα λοιπόν και ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολουθούσαν τις οδηγίες του Αντώνη Κέζου, ο τεχνικός του δικεφάλου πήγε στην πλευρά των τερματοφυλάκων και παρακολουθούσε την δουλειά του Βούρα, του Καραγκιολίδη και του Ντούνη.

"Κερνάς καφεδάκι για ένα μήνα"

Οι Τραϊανός Δέλλας και Βασίλης Δημητριάδης έβαλαν στοίχημα κατά τη διάρκεια της προπόνησης, με τον Δέλλα να κερδίζει και τον Δημητριάδη να πληρώνει

Κατά τη διάρκεια της σημερινής πρωινής (16/8) προπόνησης ο Βασίλης Δημητριάδης πέταξε μια μπάλα στον Τραϊανό Δέλλα και του είπε να την πετάξει κάτω από την καρέκλα που καθόταν.

Η καρέκλα βρισκόταν λίγο πίσω από το κόρνερ και ο τεχνικός της ΑΕΚ ήταν μεταξύ μικρής και μεγάλης περιοχής, ένα μέτρο από το πέναλτι.

Ο Κολοσσός στην πρώτη προσπάθεια δεν τα κατάφερε, με τον Δημητριάδη να γελάει και τον Τράι να του λέει "δώσε μου πέντε προσπάθειες και θα το βάλω".

Ο γενικός αρχηγός του δικεφάλου, του πέταξε πίσω την μπάλα, με τον κόουτς της ΑΕΚ με τη δεύτερη να περνάει την μπάλα κάτω από τα πόδια του Δημιτριάδη και της καρέκλας, γελώντας δυνατά, φωνάζοντας: "Κερνάς καφεδάκι για ένα μήνα" με τον Βασιλομπίλαρο να απαντάει: "Για μια βδομάδα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ