ΑΕΚ

Μέσα Βάργκας-Λυμπερόπουλος, ερωτηματικό για Κλωναρίδη

Μέσα Βάργκας-Λυμπερόπουλος, ερωτηματικό για Κλωναρίδη
INTIME SPORTS

Αρκετά τα ερωτηματικά για τον Νίκο Κωστένογλου, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Πονάει στα πλευρά ο Κλωναρίδης, ατομικό ο Κοντοές. Προπονήθηκαν κανονικά Βάργκας-Λύμπε. Δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Δέλλας σε κανονικό πρόγραμμα!

Η προπόνηση της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, με τον τεχνικό της ΑΕΚ να μην έχει ξεκάθαρη εικόνα για τους παίκτες που θα είναι έτοιμοι για το ματς της Τετάρτης(16/5) στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σιαλμάς δεν συμμετείχε στην προπόνηση, ενώ οΓιάννης Κοντοές έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Στις απουσίες και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης που αισθάνεται ενοχλήσεις στα πλευρά και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στην αυριανή προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη για τις 18:00.

Όσον αφορά τα θετικά νέα, ο Βάργκας και ο Λυμπερόπουλος ξεπέρασαν το πρόβλημα που τους ταλαιπωρούσε και ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα αποφόρτισης, όσων αγωνίστηκαν στο Περιστέρι.

Τέλος, ο Τραϊανός Δέλλας, για δεύτερη συνεχόμενη προπόνηση, ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα και ενόψει των δύο τελικών της ΑΕΚ, έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Κωστένογλου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ