ΑΕΚ

Με Χριστοδουλόπουλο για την πρόκριση η ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χριστοδουλόπουλος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του παιχνιδιού κυπέλλου της ΑΕΚ με την Λάρισα στο ΟΑΚΑ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (18/4).

«Παρών» στο προσκλητήριο του Μανόλο Χιμένεθ για το ματς κυπέλλου της Πέμπτης (18/4) με την Λάρισα στο ΟΑΚΑ, φώναξε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Υποχώρησαν οι ενοχλήσεις που αισθανόταν στους προσαγωγούς ο διεθνής εξτρέμ και σήμερα (17/8) προπονήθηκε κανονικά.

Γι αυτό και ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Και θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή, αν θα τον ξεκινήσει και στο βασικό σχήμα. Κατά τα άλλα, ο Χιμένεθ άφησε εκτός αποστολής τον τραυματία Βράνιες αλλά και τον Μοράν, τον Αϊντάρεβιτς και τον Κλωναρίδη, που δεν… χωρούσαν, καθώς υπάρχει και ο περιορισμένος με την υποχρεωτική παρουσία πιτσιρικάδων.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για την ρεβάνς κυπέλλου με την Λάρισα: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γιαννούτσος, Σιμόες, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αραούχο, Αντωνίου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ