ΑΕΚ

Μέσα ο Τζανετόπουλος στην ΑΕΚ

Μέσα ο Τζανετόπουλος στην ΑΕΚ
Τζανετόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκουστάβο Πογέτ επέλεξε να βάλει μετά από καιρό στις επιλογές του τον Άνταμ Τζανετόπουλο για επίσημο παιχνίδι. Διαθέσιμος ο νεαρός για τον αγώνα της Κυριακής (31/1) με τη Βέροια (15.00)

Με δεδομένο πως το προηγούμενο διάστημα ο Άνταμ Τζανετόπουλος ήταν σταθερά στην... εξέδρα, την σημερινή (30/1) επιλογή του Γκουστάβο Πογέτ, την λες και έκπληξη. Ο τεχνικός της ΑΕΚ συμπεριέλαβε τον νεαρό στόπερ στην αποστολή για το αυριανό (31/1) παιχνίδι με την Βέροια στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα ο Πογέτ επέλεξε ακριβώς 18 ποδοσφαιριστές.

Όσους δηλαδή χρειάζεται για την ενδεκάδα και την αποστολή. Όπερ σημαίνει πως ο Τζανετόπουλος θα είναι σίγουρα (καταρχήν) στον πάγκο. Κατά τα άλλα, εκπλήξεις άλλες δεν υπήρξαν. Ο Ανάκογλου και ο (φευγάτος) Κρισάντους παραμένουν εκτός των επιλογών του Πογέτ. Ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Κορδέρο, ο τιμωρημένος Μπακάκης και ανέτοιμος ακόμα Μπαρόχα.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γκας Πογιέτ για το παιχνίδι με την Βέροια είναι οι: Ανέστης, Βούρας, Γκάλο, Ντίντακ, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπουονανότε, Βάργκας, Μπαρμπόσα, Τζεμπούρ, Αραβίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Όχι" της Νιούελς, ζήτησε αντιπρόταση από την ΑΕΚ

Στην κόψη του ξυραφιού

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ